Працювала в 4 компаніях   12 років 5 місяців

Банки

начальник відділу підтримки операцій суб’єктів господарювання

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

3 роки 3 місяці

04.2021 - до теперішнього часу

Посадові обов'язки:-залучення клієнтів-юридичних осіб на розрахунково-касове обслуговування;- відкриття рахунків юридичних осіб, перевірка та оформлення юридичних справ згідно чинного законодавства;- видача та супроводження кредитів юридичних осіб;- оформлення депозитних рахунків;- оформлення корпоративних карток;- відкриття та супроводження зарплатних проектів;- моніторинг кредитного та депозитного портфелю;- оформлення заявок на продаж та купівлю іноземної валюти по експортним та імпортним контрактам, відправка валюти за кордон;- проведення зустрічей та презентацій для потенційних клієнтів.На даний час також виконую функції по заміщенню начальника відділення за його відсутності при відпустках та лікарняних.

провідний економіст Департаменту управління персоналом

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

4 роки 9 місяців

10.2016 - 07.2021

Посадові обов'язки:- ведення та облік персоналу за штатним розписом;- розрахунок виконання планів кожним співробітником банку і нарахування премій згідно з виконанням плану;- оформлення та візування наказів по руху персоналу.

провідний економіст сектора підтримки клієнтських операцій відділу роздрібних продажів

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

2 роки 5 місяців

05.2014 - 10.2016

Посадові обов'язки:- оформлення рахунків фізичних осіб- карткових, депозитних, поточних;- оформлення та супровід кредитних карток і рахунків;- ведення облікової документації;- оформлення та виплата міжнародних грошових переказів Ria, Welsend, MoneyGram, Western Union у національній та іноземній валютах.- ведення клієнтської бази;- продаж продуктів банку по телефону, перехресні продажі, "холодні дзвінки".

Касир банку

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

2 роки 2 місяці

03.2012 - 05.2014

Посадові обов'язки:- здійснення касових операцій в національній валюті;- обмін іноземних валют;- ведення документів дня;- обслуговування фізичних осіб, юридичних осіб і VIP-клієнтів.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК (пакет MS Office; поштові програми; Інтернет), а також основної офісної техніки.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет державної податкової служби України

фінансів і банківської справи

Ірпінь, 2011

Додаткова інформація

Про себе

Заміжня, маю сина 2017 року народження.Проживаю в м.Буча, Київської обл. Активна життєва позиція, цілеспрямованість, організаторські здібності, комунікабельність, відповідальність, оперативність, оптимізм, креативність, ініціативність, здатність швидко навчатися.

Ольга

Начальник відділу

Буча

Готовий переїхати: Ірпінь, Гостомель

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому