Працювала в 1 компанії   2 місяці

Освіта

адміністратором з продажу онлайн - школи

«МатЦЕпросто»

Освіта

1 місяць

07.2023 - 08.2023

Працювала адміністратором з продажу онлайн-школи «МатЦЕпросто» в мої обов’язки входило розміщувати рекламні публікації в чатах та групах Телеграм / Фейсбук / Вайбер, тобто запрошувати на пробні заняття дітей та їх батьків з математики, англійської та українкою мов, фізики, історії та інших предметів зі шкільної програми. Працювала з CRM-системою SendPulse в яку потрібно було вносити дані кожного клієнта, що погоджувалися відвідувати пробні заняття.

Ключова інформація

Володію комп’ютером (ноутбуком та ПК включно) MS Office Word, створення презентацій у PowerPoint 2016 та Canva, трохи знаюся на Excel, Access, Project (але треба більше практики);

Навчалась в 1 закладі

Донбаська національна академія будівництва і архітектури

Менеджмент у будівництві та ЖКГ

Краматорськ, 2024

Володіє мовами

Англійська

середній

-

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Хобі та інтереси: читаю книжки, що пов’язані зі специфікою моєї майбутньої професії, а також маркетингу, основ управління та продажів. Самостійно покращую свої навички в англійській мові за допомогою читання, прослуховування подкастів, музики та просто дивлячись відео. Періодично знімаю відео у Instagram та Тік Ток про книжки. Приклади оформлення постів для Instagram та різних відео можна побачити на моїй сторонці sandrajune20.

Олександра Андріївна

Адміністратор

Краматорськ

20 000 грн.

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 3 години тому