Працювала в 4 компаніях   28 років 2 місяці

Медицина та Охорона здоров'я, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, АПК (Агропромисловий комплекс), Державний сектор

Інспектор відділу кадрів

КНУ «Крижопільський МЦ ПМСД»

Медицина та Охорона здоров'я

9 років 5 місяців

01.2015 - 06.2024

підбір персоналу та звільнення; оформлення трудових книжок і трудових договорів; оформлення документації на прийом, звільнення спеціалістів закладу, переведення їх на інші штатні одиниці; ведення особових справ персоналу; збір даних для проведення атестаціі? для підвищення рівня кваліфікаціі? працівників; оформлення графіків відпусток; видача довідок щодо трудовоі? діяльності; підготовка та подання звітності по кадрам згідно чинного законодавства; робота з фондами; здійснення контролю за дотриманням штатного підприємства; ведення обліку військовозобов’язаних; проведення аналізу щодо укомплектованості штату; розробка кадрових документів (посадові інструкції);оформлення наказів на щорічні відпустки додаткова), соціальні відпустки та відпустки без збереження заробітної плати; оформлення наказів на доплати, надбавки, преміювання, сумісництво, суміщення посад та наказів на відрядження; здійснення контролю за дотриманням трудовоі? дисципліни та правилами трудового розпорядку працівниками; ведення документації для архіву; оформлення листків непрацездатності.

Менеджер в оптовій торгівлі зернових культур

ТОВ «ТД «Юнігрейн»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

12.2013 - 09.2014

створення бази даних клієнтів; проведення переговорів тазаключення договорів на поставку товару; оформлення ТТН;супровід продажів; моніторинг ринку конкурентів.

Бухгалтер по заробітній платі

ПП «Кряж»

АПК (Агропромисловий комплекс)

12 років 2 місяці

03.2001 - 05.2013

бухгалтерський облік заробітної плати персоналу з врахуваннямусіх видів нарахувань та утримань; складання звітності; веденнякадрового діловодства; своєчасність і правильність нарахуваннязаробітної плати та інших виплат співробітникам.

Державний податковий інспектор відділу податків і зборів юридичних осіб

Державна податкова інспекція

Державний сектор

5 років 6 місяців

11.1994 - 05.2000

прийом звітності, податку на додану вартість, податку на прибуток, місцевих податків та зборів, ресурсних та рентних платежів; звітність неприбуткових організацій.

Ключова інформація

знання КЗпП Украііни

навички ведення договірної роботи

уміння проводити переговори

впевнений користувач ПК (1С7, Медок,Microsoft Office)

Навчалась в 1 закладі

Вінницький кооперативний технікум

Організація і управління кооперативної торгівлі/Організатор торгівлі

Вінниця, 1989

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Чесність, відповідальність, уважність до деталеий, стресостійкість, вміння працювати з великою кількістю інформації, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Водійське посвідчення

водійське посвідчення кат.В

Оксана

Керівник відділу кадрів, інспектор

Вінниця

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому