Ключова інформація

- вміння працювати з юридичною літературою;

- робота з основними програмами Microsoft Office;

- проведення аналізу законів та кодифікованих актів;

- робота з судовою практикою та її аналіз;

- робота з процесуалними документами (їх створення).

Навчався в 1 закладі

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка

Міжнародне право

Київ, 2026

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ

Мав досвід роботи помічником юриста у сфері IT/Blockchain (допомагав у створенні договорів різного типу, також працював з написанням положень до Т&C компаній). Активно займався аналізом різних кодифікованих актів. Також вже мав досвід аналізу різних юридичних питань, тобто займався «ресьорчами» інформації. Мав досвід роботи з судовою практикою, проводив її ретельний аналіз. Також, беру активну участь у різноманітних заходах свого інституту, особливо тих, що пов'язані з юриспруденцією та міжнародним правом.

Маю велике бажання більш точно зрозуміти структуру як юридичної фірми, так і теорію галузей права в цілому та її застосування не лише в сухих термінах та підручниках, а і на практиці, при спостереженні за діяльністю справжніх професіоналів. Готовий вчитися на всі 1000%.

На жаль, необхідного рівня якостей, вимог та досвіду для посади повноцінного юриста, не маю, однак, за період навчання в інституті отримав певні початкові та базові знання у сфері правової діяльності. Від початку навчання в інституті завжди був в пошуках отримання досвіду саме на практиці, адже всім відомо, теорія це теорія, але без практики нікуди, можна сказати на вісь золота.

В роботі я завжди зосереджений на тому, що роблю, завдяки чому намагаюсь не відволікатись, що позитивно впливає на мою продуктивність. А організованість, цілеспрямованість та працьовитість, сподіваюсь, допоможуть мені проявити себе як працівника.

Я розумію, що не готовий отримати серйозну посаду через відсутність достатнього досвіду, тому згоден на посаду помічника чи стажера, адже основна моя мета – це розвиток особистості як професіонала в юридичній сфері, а також кар’єрне зростання. Серед колективу професіоналів, я впевнений, що моє навчання буде проходити швидко і якісно. Тому, сподіваюсь, що завдяки роботі зможу підвищити свій рівень юридичної обізнаності та зрозуміти механіку її застосування на практиці, до того ж в поєднанні її з моїм хобі.

Свій розділ

Ось мій телеграм: @sen1dzeee

Арсен

Помічник юриста

Київ

15 000 грн.

19 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота

Оновлено 2 дні тому