Працював в 6 компаніях   10 років 3 місяці

Автомобільна промисловість та Автобізнес, Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Інше

Завідувач складу

ТОВ «ІНТЕР КАРС» (м. Київ)

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 1 місяць

08.2022 - 09.2023

Організація та контроль роботи складу (безперебійна робота на відвантаження/приймання/переміщення товару);управління товарними залишками (брак, повернення, пересорт);робота з документацією, у тому числі здійснення нарахування заробітної плати персоналу;робота з персоналом, клієнтами та взаємодія з відділом продажу ( менеджери з продажу товару);оптимізація роботи складу, внесення та встановлення правил роботи, у тому числі – при взаємодії з клієнтами;здійснення контролю роботи на складі, виконання працівниками покладених на них обов’язків;контроль за своєчасною погрузкою та вигрузкою товару;робота з персоналом (розбивка на групи та місця, що дозволяє більш оперативно виконувати роботу);оформлення видаткових документів та контроль за їх правильним /вірним оформленням; пошук варіантів та їх подальша реалізація в оптимізації роботи складу;підготовка складу до інвентаризації, участь у проведенні інвентаризації.

Прим. – за час роботи на складі, кількість працівників збільшилась фактично вдвоє, збільшились об’єми продаж приблизно в 5-6 разів, (у разі необхідності, можуть бути надані контактні особи ТОВ для надання характеристики та рекомендацій).

По результату щорічної інвентаризації вийшли на великий плюс.

Комірник

ТОВ «ІНТЕР КАРС ЦС» (с. Горенка)

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік

03.2021 - 03.2022

прийом товару його загрузка; комплектація замовлень/упаковка замовлень, підготовка товару до відправки;дотримання порядку на складі;робота з документами ( робота на ПК); допомога бригадирам в організації виробничого процесу.

З листопада 2021р. почав виконувати обов’язки завідуючого старшого зміни (у підпорядкуванні знаходилось 30 осіб).

Обов’язки: організація роботи складу з приймання, зберігання та переміщення товарно — матеріальних цінностей, їх розміщення на складських площах;контроль за своєчасним вивантаженням, переміщенням, завантаженням і зберіганням товару;організація та контроль роботи команди складу, навчання працівників; оформлення видаткових документів та контроль за їх правильним /вірним оформленням;безпосередня участь у проведенні інвентаризації;вирішення будь яких питань, що вникають в процесі роботи складу ( у тому числі, і конфліктні ситуації);забезпечення ефективної роботи складу та оптимізація його роботи (розроблялись та реалізовувались нові методи роботи, які допомагали складу більш ефективно працювати, збільшуючи показники).

Прим. 1.-За час перебування на зазначеній посаді окрім виконання основних обов’язків, налагодив своєчасне завантаження/ вивантаження товару на складі, здійснив розподіл обов’язків між співробітниками так, що це призвело до оптимізації роботи складу та економії робочого часу, налагодив питання що до бою товару (мінімізував).

Прим. 2. – у зв’язку із веденням бойових дій на території селища Горенка Бучанського району, склад було повністю знищено, у зв’язку із чим, втратив роботу.

Прим.3- Особи, що можуть надати загальну характеристику та рекомендації: Лисаковський Віталій Францович – директор , контактний номер 095 270 5233

Начальник складу

ТОВ «Будівельно – промисловий союз»

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

01.2019 - 02.2021

забезпечення зберігання складованих товарно-матеріальних цінностей, додержання режимів зберігання, веде облік складських операцій;забезпечення додержання правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документівкерування роботами, які охоплюють приймання, зберігання і відпуск товарно-матеріальних цінностей на складі;контроль за розміщенням товару з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів, товару, приладів, тощо.контроль за станом приміщень, обладнання та інвентарю на складі;організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі з додержанням правил; безпосередня участь у проведенні інвентаризацій товарно-матеріальних цінностей. контроль за роботою працівниками складуналагодження ефективної роботи складу.

Прим. - Особи, що можуть надати загальну характеристику та рекомендації: Директор Губа Наталя Іванівна – 095 617 22 82

Деспетчер логіст

ТОВ «Вова» (сайт Vova.ua)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 місяці

09.2018 - 12.2018

Контроль за своєчасним відкриття рамп; контроль за розвантажуванням товару водієм та експедитором;збирання інформації по роботі складу для складання маршрутних листів для водіїв ( години загрузок та райони);GPS tracking автомобілів для здійснення контролю витрат палива, виявлення відхилень від маршрутів;зв'язок та допомога водіям за маршрутом, а також – клієнтам.

Адміністратор сайту віддалено

БК «Сsgopositive.com»

Інше

1 рік 3 місяці

05.2017 - 08.2018

Обов’язки: Створення та закриття подій; Проставлення коефіцієнтів на події;Добавлення стрімов;Моніторинг подій для підтримки навантаження сайту; Збирання інформації з турнірних сайтів (4-5 сайтів в роботі);Робота у денні та нічні зміни.

Під час роботи виявив низку порушень, які приводили до втрати доходу сайтом.

Кур'єр, в подальшому - начальник складу

Інтернет магазин «4nails.com.ua»

Інше

4 роки 1 місяць

01.2013 - 02.2017

Посада: курьер (січень 2013г. – квітень 2013г.)

Обов’язки:своєчасна доставка товарів по місту; доставка товарів на почтові відділення ;відправка товарів через почтові відділення ( Нова пошта, Укрпошта, тощо);оформлення документів з доставки та їх заповнювання;зворотній зв'язок з постачальниками, складання звітності.

З травня 2013р. був переведений на посаду начальника складу

Обов’язки: складання маршрутів для кур’єрів (в підпорядкуванні перебували кур’єри загальною кількістю до шести осіб) по місту Києву;допомога в рішенні нестандартних ситуацій, які виникали в процесі роботи кур’єрів;прийом/ перевірка товарів від постачальників відповідно до наданої документаціїорганізація та контроль за розміщенням/ розташуванням товару на складі; контроль за збором товару (заказів) для подальшої відправки по Україні та місту Києву ( роздріб, опт, філіали, магазини);відправка заказів через поштові відділення;робота с документацією (повернення, переадресація, наложені платежі, тощо);діагностика техніки на наявність браку;робота з сервісними центрами.

Ключова інформація

Впевнений ПК користувач, відповідальний, маю аналітичний склад розуму, швидко реагую на стресові ситуації, комунікабельний, активний, вимогливий до себе та оточуючих, маю достатній досвід керування людьми. Знаходжу спільну мову з іншими працівниками/ підлеглими, не конфліктний, в роботі ціную чесність, порядність та вміння знаходити компроміси, особливо в командній роботі. Вмію розставляти пріоритети в робочому процесі, навчений швидко рахувати двозначні та тризначні числа в умі.

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Валерій Євгенович

Завідувач складом

Київ

Готовий переїхати: Буча, Ірпінь, Горенка

30 000 грн.

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому