Працювала в 7 компаніях   3 роки 9 місяців

HR, Державний сектор, Інше, Фінансові послуги, Освіта

Помічник рекрутера

Мережа магазинів «Червоний маркет» (дистанційно), м.Київ

HR

3 місяці

04.2024 - до теперішнього часу

Пошук потенційних продуктивних працівників на відкриті вакансії компанії. Обробка резюме по відгуках на розміщені вакансії. Серчинг резюме. Первинний відбір кандидатів (відібрати релевантні резюме, зателефонувати кандидату, провести коротку ознайомчу телефонну розмову і призначити співбесіду. Внесення даних у «воронку по найму»

Провідний спеціаліст (секретар)

Відділ фітосанітарних заходів на кордоні Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Державний сектор

5 місяців

02.2024 - до теперішнього часу

Вміння ведення вхідного та вихідного документообігу згідно регламентів, вміння пристосовуватися до обставин, графіку роботи й умов праці, права рука керівника, здатність дотримуватися субординації; здатність контролювати, вміння знайти необхідні документи.

Діловод та помічник відділу кадрів

Комунальне підприємство «Сервісний центр», м.Одеса

Інше

9 місяців

03.2023 - 12.2023

Вміння ведення вхідного та вихідного документообігу згідно регламентів, вести оформлення облікові картки П2, реєструвати трудові книжки, а також вести їх в електроному вигляді для ПФУ, підготувати документи для прийняття на роботу.

Кредитний спеціаліст

АТ ОТП банк, м. Київ

Фінансові послуги

11 місяців

01.2022 - 12.2022

Вміння формувати кредитний договір; інформування клієнтів Банку з усіх питань, пов’язаних з оформленням і оплатою кредиту.

Помічник психолога

A'kid

Освіта

2 місяці

07.2021 - 09.2021

Вміння працювати з дітьми з важкими особливостями, чути, відчувати, розуміти потреби, знаходити підхід та спільну мову.

Спеціаліст

ТОВ «Сайметрікс Україна», м.Київ

Інше

1 місяць

01.2020 - 02.2020

Вміння організувати процес тестування працівників юриспруденції, підготовка робочого місця.

хостесс

Stile aqueptime

Інше

11 місяців

01.2018 - 12.2018

Вміння зустрічати та супровід гостей в заклад, орієнтирувати по закладу та за всією програмою, комунікація з гостями, працювати в команді у вирішення питань з приводу підготовок. Вміння спілкуватися з людьми регулювати конфліктні ситуації в якості медіатора.

Навчалась в 1 закладі

Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського

Психологія

Київ, 2022

Додаткова інформація

Свій розділ

Вітаю! Мене звати Анастасія, але можна і Ася, мені так більше подобається OЯ вірю, що мрії здійснюються, але у кожного свій тернистий шлях до неї. Моя мрія- перш за все, реалізувати свій творчий потенціал, призначення та творити красу, натхнення, різноманіття людям, щоб зробити життя краще, яскравіше, особливо в такий важкий для нашої країни час.Мене цікавить робота, де якраз можу реалізувати свій творчий потенціал, я –арт-візажистка, самоучка, люблю також створювати своїми руками декорації (https://www.instagram.com/asechkaart?igsh=cHYyczBrbzk2bjB2 мій інстаграм, де ви можете ознайомитись з фото моїх робіт), але мені важливо, щоб була стабільність (ставка, лікарняний, відпустка), тому мене не лякає «рутинна» робота, адже маю досвід в багатьох сферах: помічниця відділу кадрів, діловодша, кредитна спеціалістка, помічниця керівника, хостес, викладачка у дитячий садочок , помічниця рекрутера тощо.Можливо, вас здивує, що мала такі «нетворчі» професії, але завжди в усіх сферах я знаходжу плюси. Бо ці посади дали мені: дисциплінованість, уважність до деталей, товариськість, бо я відчуваю добре людей, тактовність, комунікабельність, але я вмію відділяти роботу від дружби, відповідальність, сконцентрованість та внутрішній стрижень перед викликами. Я здорово ставлюся до конструктивної критики, але вимагаю поваги до себе. Якщо ви хочете різноманітити своє життя, зробити світ яскравіше та цікавіше, та і взагалі домогтися посмішки та задоволення у інших людей через креативність та творчість-звертайтесь! OДякую за увагу, Слава Україні!

Анастасія Олексіївна

Таїрова

Одеса

22 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 5 днів тому