Працював в 5 компаніях   30 років 6 місяців

Видавництва та Поліграфія, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Промисловість та Виробництво

Майстер з ремонту струменевих принтерів

ООО "Книгоманія"

Видавництва та Поліграфія

3 роки

06.2021 - 06.2024

Професійний ремонт струменевих принтерів Ерson, Canon. Мої досягення. Вивчив на профеійному рівні принципи работи абсолютно всіх апаратних компонентів струменевих принтерів, принципу діагностики їх несправностей та ремонту і обслуговування, принципи калібровки параметрів тих же самих струменевих принтерів (зокрема які саме параметри і для чого отрібно калібрувати. І знов таки на професійному рівні).

Інженер з ремонту ПК

Працюю ам на себе

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

22 роки

10.2000 - 10.2022

Складання ремонт, та модернізація ПК на профеійному рівні. Підбір комплектуючих ПК на професійному рівні. Вставновлення та відновлення роботи программного забеспечення (зокрема, операційних систем (наприклад Windows)) теж на професійному рівні. Мої досягнення. Вивчив на професійному рівні принципи роботи аппаратних компонентів ПК, їх математичну основу, принципи роботи та встановлення програмного забеспечення (зокрема, операційних систем і теж на професійному рівні). Навчився читати електричні схеми, працювати з осцилографом та іншими вимірювальними приладами.

Системний адміністратор

ООО "Мелодия Нова", Житомир

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

07.2003 - 08.2004

Встановлення та налаштування комп'ютерної техніки, встановлення та налаштування програмного забезпечення - операційних систем сімейства Windows, їх супровід; супровід та налаштування комп'ютерної мережі. Все це робилося на професійному рівні.

Мої досягення.

Я до цього вже вивчив і засвоїв на професійному рівні і апаратне і програмне забеспечення комп'ютерної техніки а також принципи побудови та фунціонування комп'ютерниї мереж і мережевих технологій.

Майстер зі складання, ремонту, встановлення та налогодження ПК

ТОВ "Матриця"

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік

07.2002 - 07.2003

Складання, продаж та ремонт ПК, встановлення програмного запеспечення (зокрема, операційних систем Windows). Мої досягення. Я довів, що є майстром своєї справи.

Складальник-монтажник РЕА та ВП III-го розряду

ВАТ "Електровимірювач"

Промисловість та Виробництво

6 років 8 місяців

07.1993 - 03.2000

Складання вимірювальних приладів. Навчився складати вимірювальні прилади для автомобілів "Таврія".

Ключова інформація

Я розбираюся на професійному рівні в побудові і в принципах роботи комп'ютерниї мереж, в побудові і в принципах роботи аппаратних компонентів ПК і в методах діагностування їх несправностей, в принципах роботи і в побудові певних електронних вузлів (зокрема інверторів, блоків живлення тощо), в принципах встановлення і відновлення операційних систем і іншого прогамного забезпечення, вмію працювати з електричними і монтажними схемами, вмію працювати з осцилографом і іншим вимірювальним обладнанням. Також я вмію працювати з сервісними мануалами і постійно з ними працюю.

Навчався в 1 закладі

СПТУ №14, м. Житомир

Складальник-монтажник радиоелектронної аппаратури та вимірювальних приладів, Житомир Середня спеціальна, з 1992 по 1993 (1 рік)

Житомир, 1993

Додаткова інформація

Мої захоплення

Дуже захоплююся технологіями, комп'ютерною і принтерною технікою, електронікою, космосом і наукою.

Олексій

Інженер з сервісного обслуговування, ремонту та налаштування комп'ютерної та оргтехніки

Київ

25 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому