Працював в 1 компанії   11 місяців

Консалтинг / Аудит

Юрисконсульт

Компанія

Консалтинг / Аудит

10 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

Вітаю відвідувачів моєї сторінки.

Я, Інна Малахова, маю досвід роботи юристом 15 років та шукаю вакансію юрисконсульта в місті Одеса.

Хочу наголосити, що " резюме" розміщене тут, є неповним, тому розвернутий варіант на­правляю на Ваш запит через будь-який зручний месенджер.

Очікувана заробітна плата від 25000грн. до 30000грн.

Мій телефон/telegram: +38(099)425-76-39.

Я зацікавлена зайняти посаду юрисконсульта з метою поновити раніше отримані знання в сфері права, вдосконалити їх та набути нових практичних навичок, працюючи в престижній компанії і отримуючи гідну заробітну плату.

Про себе: маю досвід роботи майже 15 років юристом-господарником на виробничих, пере­робних підприємствах та торгових компаніях міста Херсон.

Більша частина мого досвіду роботи боти це юридичний супровід господарської діяльності компаній, а саме:

Облік і ведення реєстрів протоколів та правовстановлюючих документів компанії, договорів, дозвільних документів, документів адмінстративно - розпорядчого характеру.

Розгляд, правовий аналіз документів партнерів, погодження та укладення договорів (ліцензій­них, оренда приміщень, обладнання, постачання, перевезення, підряду, рекламних, маркетин­гових та інших послуг, робіт), і контроль за їх виконанням, а також актуалізація діючих дого­ворів.

Стандартизація і сертифікація ввезеного на територію обладнання, що ввозиться і вивозиться продукції.

Реєстрація та перереєстрація (повна) юридичний осіб різної організаційно-правових форм, від­криття філій, представництв та фіз.осіб-підприємців.

Розгляд питань про дебіторську та кредиторську заборгованість, підготовка претензій та звер­нень в процесі виконання договорів.

Представництво інтересів компанії в суді, а також в інших державних та громадських організа­ціях у процесі розгляду правових питань. Взаємодія з державними органами при проведенні перевірок, підготовка відповідей на запити.

Підготовка довідок та юридичних висновків щодо конкретних ситуацій, які виникають в про­цесі діяльності підприємства, своєчасне повідомлення керівництва про можливі ризики, які іс­нують, або можуть виникнути в процесі здійснення діяльності, відстеження змін в законодав­стві.

Крім роботи в компаніях, окремо маю досвід роботи юристом, як фізична особа-підприємець, надаючи консультативні послуги та здійснюючі представництво інтересів в судових справах по ци­вільним, земельним, господарським та адміністративним спорам підприємцям та фізичним особам.

Як мотивований професіонал, я вважаю, що для того, щоб бути конкурентоспроможним на ри­нку праці, потрібно постійно вдосконалюватися і розвиватися, і для цього є широкі можливості.

Велика частина мого досвіду роботи, це юридичний супровід господарської діяльності компаній, що мали різну специфіку господарської діяльності, до якої я швидко адаптовувалася, засто­совуючи той практичний досвід, що вже мала, вміння ефективно спілкуватися з колегами та деякі власні якості, а саме багатозадачність, уважність в деталях і напрацьовані роками зв’язки з знайо­мим спеціалістами з різних сфер бізнесу.

Вважаю, своєю перевагою вміння організувати своє життя так, щоб особисте залишалося особистим, а професійне професійним.

Знання мов: українська, російська вільна, англійська - початковий рівень

Досвід роботи з правовими системами «Ліга», Верховна Рада і ін. Впевнений користувач офісних програм, 1С, CRM.

Також маю рекомендації з попереднього місця роботи.

Якщо Вас зацікавить моя кандидатура, буду рада відповісти на всі Ваші запитання особисто по телефону або на співбесіді.

Дякую за увагу.

Бажаю вдалого дня!

З повагою Інна Малахова.

Ключова інформація

досвід роботи з правовими системами "ліга" , верховна рада

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

базовий

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальна , комунікативна , цілеспрямована , не конфліктна. вважаю , що знань в юридичній практиці завжди не достатньо тому , що в нашій державі все змінюється досить динамічно і тому я систематично приділяю час для моніторингу змін в діючому законодавстві та їх практичному застосуванню. у своєї роботі ставлю акцент на плідній співпраці з колегами , клієнтами , сторонами спору і націлена отримати результат з дотриманням розумного балансу між зацікавленими сторонами , враховуючі рекомендації компанії та чинного законодавства. намагаюсь прогнозувати розвиток ситуацію наперед з врахуванням наявної актуальної судової практики. ціную в колективі правильно поставлену комунікацію між співробітниками , визначеність керівництва в постановці завдань . вважаю , що всі в команді працюють на один результат , але ініціатор процесу повинен погоджувати мету процесу особисто. маю навички ведення перемовин. маю рекомендації з попереднього місця роботи

Інна

Юрисконсульт

Одеса

25 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому