Працював в 6 компаніях   21 рік 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail, АПК (Агропромисловий комплекс)

Менеджер роздрібної торгівлі

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

11 років 6 місяців

04.2012 - 10.2023

1. Налаштування роботи торговельних закладів роздрібної торгівлі (продуктами харчування), підготовка до відкриття (реорганізації) торговельного закладу (закупівля обладнання та товарів, оформлення необхідних документів та отримання ліцензій, організація маркетингових заходів тощо) – спеціалізовані магазини розливного пива, сімейні кафетерії та пекарні, продуктові магазини самообслуговування.

2. Управління діяльністю торгових точок (2 спеціалізовані магазини розливного пива, 3 спеціалізовані магазини бакалійної групи – сипучі продукти, 1 магазин біля будинку формату міні-маркету). Розширення та оптимізація товарних категорій, розробка планограм, контроль дотримання планограм, робота з постачальниками, створення бази постачальників, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку , виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому та по кожному об'єкту, організація заходів щодо стимулювання продажу товарів напряму, координація товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, вирішення організаційних проблем, введення бухгалтерських та товарних звітів, контроль за асортиментом та проплатами тощо. Координація та контроль роботи персоналу торгових точок.

3. Робота з персональними замовленнями представників малого бізнесу: пошук постачальників, виробників, покупців необхідних товарів, ведення переговорів, оформлення договорів постачання та купівлі-продаж, замовлення (продажів) продукції, вирішення питань постачання (збуту) продукції, вирішення організаційних проблем та контроль діяльності роздрібних точок на часовій основі. Робота з продовольчими та непродовольчими групами товару. .

Старший менеджер (керівник магазину)

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 11 місяців

08.2007 - 07.2011

Магазин алкогольних напоїв «Алкомаркет Шамперель»

1. Розширення та оптимізація товарних категорій, розробка планограм, контроль за дотриманням планограм, робота з постачальниками, створення бази постачальників та мережі збуту, робота з оптовими клієнтами, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку , виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому, організація заходів щодо стимулювання продажу товарів напряму, координація товарних запасів, стандартів викладки товарів , термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, вирішення організаційних проблем, введення бухгалтерських та товарних звітів, контролю за асортиментом та проплатами тощо. Управління діяльністю магазину. Координація та контроль роботи персоналу магазину.

2. Робота з продовольчою групою товару – алкогольні та безалкогольні напої, товари, кондитерські вироби, кава, чай, локальна група.

Менеджер з продажу

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

2 місяці

06.2007 - 08.2007

Сеть магазинів «М'ясна точка»

1. Розширення та оптимізація товарних категорій, розробка планограм, контроль за дотриманням планограм, робота з постачальниками, створення бази постачальників та мережі збуту, робота з оптовими клієнтами, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку, виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому, організація заходів щодо стимулювання продажу товарів напряму, координація товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, вирішення організаційних проблем, введення бухгалтерських та товарних звітів, контроль за асортиментом та проплатами тощо. Координація та контроль роботи персоналу магазинів.

2. Робота із продовольчою групою товару – свіже м'ясо, курятина, ковбасні вироби, супутні товари.

Старший менеджер, менеджер з постачання

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 8 місяців

08.2004 - 04.2007

Сеть магазинів самообслуговування «Фуршет»

1. Розширення та оптимізація товарних категорій, розробка планограм, контроль за дотриманням планограм, робота з постачальниками, створення бази постачальників та мережі збуту, робота з оптовими клієнтами, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку, виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому, організація заходів щодо стимулювання продажу товарів напряму, координація товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, вирішення організаційних проблем, введення бухгалтерських та товарних звітів, контроль за асортиментом та проплатами тощо. Координація та контроль роботи персоналу магазину.

2. Робота з продовольчою групою товару – овочі та фрукти, алкогольні та безалкогольні напої, табачні вироби, кондитерські вироби, локальна група та інші.

Менеджер з постачання

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 5 місяців

02.2003 - 07.2004

Сеть магазинів самообслуговування «Колібріс»

1. Розширення та оптимізація товарних категорій, розробка планограм, контроль за дотриманням планограм, робота з постачальниками, створення бази постачальників та мережі збуту, робота з оптовими клієнтами, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку, виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому, організація заходів щодо стимулювання продажу товарів напряму, координація товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, вирішення організаційних проблем, введення бухгалтерських та товарних звітів, контроль за асортиментом тощо. Координація та контроль роботи персоналу магазину.

2. Робота з продовольчою групою товару – алкогольні та безалкогольні напої, табачні вироби та інші.

3. Підготовка до відкриття торговельного комплексу (закупівля обладнання, контроль за будівництвом тощо).

Маклер

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік

02.2000 - 02.2001

1. Організація та проведення біржових торгів;

2. Оформлення та заключення договорів купівлі-продажу;

3. Робота з клієнтами: створення мережі збуту та постачання;

4. Робота з нерухомістю.

Ключова інформація

- Кваліфікований фахівець й аналітик ланцюга поставок та управління запасами з великим досвідом роботи в сфері закупівлі різноманітних груп товарів й управління персоналом;

- Фахівець з пошуку потрібних товарів, товаровиробників, постачальників, оптових покупців та проведення договірних компаній й укладання угод;

- Вміння ведення договірного документообігу, формувати замовлення, контролю виконання замовлень та договірних зобов’язань;

- Вміння координації, контролю, управління та підвищення товарообігу (попит-пропозиції, моніторинг цін, формування асортименту, складські залишки, наявність товару на складі та вітрині, терміни придатності, якість, наявність необхідних документів згідно чинного законодавства, об'єднання товарів за загальними ознаками, формування та систематизація товарних лінійок, об'єднання товарів у групи з різних категорій, оптимізація продажів, ціноутворення, проведення інвентаризацій, контроль повернень тощо);

- Вміння ведення та реалізації маркетингових активностей, знання принципів маркетингу;

- Вміння організації та проведення маркетингових та акційних заходів;

- Вміння з управління брендами, продуктами та послугами;

- Вміння розробки та виробництво (за допомогою підрядників) рекламних продуктів, друкованої продукції (каталоги, листівки, буклети і т.д.);

- Вміння організації роботи та взаємодії зі складом та іншими підрозділами;

- Сформована своя база постачальників (виробників, дистриб’юторів, експортерів тощо) різноманітних видів та груп товару;

- Вміння працювати з продовольчими та непродовольчими товарами з різноманітних груп й галузей;

- Вміння працювати з великим об’ємом інформації та її обробкою;

- Вміння введення бухгалтерських, товарних та інших звітів;

- Вміння знаходити нестандартні рішення та досягати результату;

- Підвищена увага до деталей;

- Вміння координації й контролю злагодженої роботи персоналу та взаємодії між підрозділами.

Навчався в 1 закладі

Волинський інститут економіки та менеджменту

Факультет економіки та менеджменту, спеціальність менеджер-економіст

Луцьк, 2004

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Упевнений користувач ПК та комп’ютерних програм: MS Office (Word, Excel, Outlook), Google Docs, Sheets and Slides, OneDrive, OnlyOffice, Internet (MS Explorer, google, opera, firefox) i E-mail (Outlook Express, gmail, ukr.net, ProtonMail, iCloud Mail, Yahoo! Mail, AOL Mail тощо), 1С, хепі-бух, stalker, globus, BAS, ЕКАМ, CloudShop, НugeProFit та інші різноманітні торгівельні, складські, бухгалтерські та офісні програми.

Свій розділ

Інвалідність. Третя група. Використання слухового апарата, який не є перешкодою у спілкуванні з іншими та у належному виконанні професійних обов'язків.

Анонімний пошукач

Менеджер з постачання

Луцьк

Готовий переїхати: Київ, Львів, Житомир, Івано-Франківськ, Рівне, Тернопіль, Хмельницький

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому