Працювала в 3 компаніях   18 років 10 місяців

HR, АПК (Агропромисловий комплекс)

Юрисконсульт

Сан Ван Персонал, ООО

HR

10 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

надаю юридичні послуги на умовах аутсорсингу ТОВ «АТСФ» - логістична компанія, ТОВ «Філл Ін», ТОВ «Інноваційні облікові системи», ТОВ «Сервіс Профі Плюс», ТОВ «ФН Персонал», ТОВ «Філлін Персонал» - компанії, які надають послуги аутсорсингу та аутстафінгу, HR- провайдингу; Премія HR-бренд 2024: юридичний супровід, розробка договорів.

Договірна робота: складання та погодження договорів купівлі-продажу, поставки товарів і послуг, оренди рухомого і нерухомого майна, логістичних і транспортних послуг, послуг з митно-брокерського оформлення вантажів, договорів страхування, договорів підряду, оренди. укладання, внесення змін, припинення договорів оренди (суборенди) землі / додаткових угод, договору емфітевзису, підготовка та супровід договорів купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення. Корпоративна робота: внесення змін до статуту, складу засновників та органів управління, купівля-продаж корпоративних прав, повне юридичне супроводження корпоративної діяльності юридичних осіб, підготовка внутрішніх рішень на значні правочини (квартальні та під Клієнта), рішень про дивіденди (річні).Співпраця з АМКУ: Підготовка пакету документів стосовно відсутності концентрації та узгоджених дій суб'єктів господарюванняПретензійно-позовна робота: складання претензій, позовів, заперечень, апеляційних та касаційних скарг, участь у судових процесах, забезпечення виконання рішень. Юридичне супроводження кадрової роботи: розробка наказів, інструкцій, положень, консультування з трудового законодавства. Робота з державними і контролюючими органами, юридичне супроводження перевірок контролюючих органів. Робота з державними реєстрами, отримання витягів, довідок, реєстрація змін в структурі власності. Робота з банками: супроводження оформлення кредитного портфелю, візування кредитних договорів.Премія HR-бренд 2024: юридичний супровід, розробка договорів.Консультації співробітників по питанням, згідно діючого законодавства (трудове, цивільне, господарське, податкове).Робота з 1С: внесення даних по Договорам в 1С, внесення даних відносно клієнтів та нових проектів.

Юрисконсульт

ТОВ "Маріупольська птахофабрика"

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 10 місяців

11.2017 - 09.2023

Фахівець у галузях корпоративного, земельного, трудового, цивільного, господарського права. Маю досвід представництва інтересів роботодавців у судах понад 17 років. За період роботи успішно організовані та проведені загальні збори учасників товариств, здійснено збільшення/зменшення статутного капіталу суб’єктів господарювання, зміна організаційно-правової форми, місця знаходження, найменування, органів управління, у тому числі товариств з обмеженою відповідальністю, фермерських господарств. Робота з державними реєстрами. Підготовка та подання документів для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (право власності, право оренди (суборенди), емфітевзису, постійного користування), супровід оформлення спадщини, робота з державними реєстрами. Досвід успішного ведення судових справ в сфері земельних відносин.

Юрисконсульт

ТОВ "Агросервіс",

АПК (Агропромисловий комплекс)

12 років 1 місяць

10.2005 - 11.2017

Фахівець у галузях корпоративного, земельного, трудового, цивільного, господарського права. Маю досвід представництва інтересів роботодавців у судах понад 17 років. За період роботи успішно організовані та проведені загальні збори учасників товариств, зміна організаційно-правової форми, місця знаходження, найменування, органів управління, у тому числі товариств з обмеженою відповідальністю, фермерських господарств. Робота з державними реєстрами. Підготовка та подання документів для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (право власності, право оренди (суборенди), емфітевзису, постійного користування), супровід оформлення спадщини, робота з державними реєстрами. Досвід успішного ведення судових справ в сфері земельних відносин.

Ключова інформація

Активна, уважна, відповідальна.Вміння взаємодіяти з людьми різного характеру.Гнучкість та вміння адаптуватись під змінювані умови та ситуації.Вміння планувати та організовувати робочий час.Уважність до деталей і точність у виконанні поставлених задач.Робота на результат.Навички спілкування з державними органами та інстанціями. Навички складання процесуальних документів.Вміння працювати з державними реєстрами.Аналітичні здібності, критичне мислення. Стресостійкість, відповідальність, чесність, цілеспрямованість, спостережливість, пунктуальність, дисциплінованість.

Навчалась в 1 закладі

Донецький національний університет імені Василя Стуса

економіко-правовий/ правознавство

Донецьк, 2007

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

категорія В, В1

Тетяна

юрисконсульт/юрист, керівник відділу, відділ кадрів, адміністратор

Київ

45 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 6 днів тому