Працювала в 5 компаніях   24 роки 10 місяців

Послуги для бізнесу - інше, АПК (Агропромисловий комплекс), Будівництво, Промисловість та Виробництво

Головний бухгалтер

ТОВ "С-ГРЕЙН УКРАЇНА"

Послуги для бізнесу - інше

5 років

05.2019 - 05.2024

Ведення бухгалтерського та податкового обліку декількох компаний (одночасно 3-4 підприємств) у повному обсязі (загальна система оподаткування, платники ПДВ).Складання та подача податкової, статистичної та управлінської звітності. Контроль строків подачі звітності та своєчасної сплати податків.Впорядкування довідників контрагентів та договорів в програмі 1С.Постановка бухгалтерського обліку з "нуля".Виписування актів виконаних робіт та податкових накладних (розрахунків коригування).Рознесення видаткових та податкових накладних та актів виконаних робіт.Рознесення банківських виписок в 1С.Облік ОЗ, МНМА, НА. Проведення інвентаризацій. Облік лізингових операцій (35 договорів). Відслідковування поточної та довгострокової заборгованості, комісії, пені. Щоквартальна звірка в розрізі договорів.Облік кредитних операцій. Звірка з контрагентами. Листування з контрагентами.Облік транспортних засобів на підприємстві та списання палива. Звіряння з відділом GPS.Коригування та затвердження шаблонів договорів на підприємстві.Підготовка наказів на відрядження та контроль за авансовими звітами.Перевірка актів по будівництву капітальної споруди (конюшні) та підготовка актів приймання-передачі матеріалів будівельній організації.Відкриття розрахункових рахунків. Впровадження зарплатного проекту (Приватбанк, ОТП банк).Податкове планування. Прогнози по ПДВ щомісячно, прибуток – поквартально.Контроль за своєчасною реєстрацією податкових накладних та сумою вхідного ПДВ. Успішне розблокування заблокованих податкових накладних. Подача таблиці даних. Автоматична вигрузка та завантаження податкових накладних.Нарахування заробітної плати (лікарняних, декретних, відпусток, премій) по підприємствам. Подача звітності по заробітній платі.ЗЕД. Імпорт біологічних активів (коней).

Головний бухгалтер

Група компаній Ukrlandfarming

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 років 9 місяців

04.2009 - 01.2018

Ведення бухгалтерського та податкового обліку декількох компаний (одночасно 3-5 підприємств) у повному обсязі (загальна система оподаткування, фіксований сільгоспподаток, платники ПДВ).Складання та подача податкової, статистичної та управлінської звітності. Контроль строків подачі звітності та своєчасної сплати податків.Організація, контроль та розподіл обов`язків для ефективної роботи відділу бухгалтерії (8 чоловік) Центрального офісу по усім ділянкам обіку, а також консультування та контроль старших бухгалтерів 13ти відділень. Допомога у виправленні помилок.Розробка багаторівневої структури підприємства для аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства економістами. Визначення центрів витрат.Постановка бухгалтерського обліку з "нуля".Щорічне складання та захист бюджету підприємства (включає в собі витрати відділу бухгалтерії, зарплату в целому по підприємству та планування податків).Досвід проходження податкових перевірок, перевірок фондів соціального страхування, зовнішнього та внутрішнього аудиту. Взаємодія з контролюючими органами.Підготовка та подата таблиць для проходження міжнародного аудиту щоквартально по всім ділянкам обліку підприємства.Постановка задач для програмістів 1-С для автоматизації процесів аудиту та подачі звітності.Корегування та затвердження шаблонів договорів на підприємстві.Відкриття розрахункових рахунків. Впровадження зарплатного проекту (Ощадбанк, Приватбанк).Податкове планування. Прогнози по ПДВ щомісячно, прибуток – поквартально.Контроль за своєчасною реєстрацією податкових накладних та сумою вхідного ПДВ. Успішне розблокування заблокованих податкових накладних. Подача таблиці даних. Автоматична вигрузка та завантаження податкових накладних.Нарахування заробітної плати (лікарняних, декретних, відпусток) по Центральному офісу та по невеликім підприємствам. Контроль звітності по заробітній платі.Оптова торгівля сільськогосподарськими культурами. Складский облік.ЗЕД. Імпорт обладнання. Експорт зернових культур (пшениця, кукурудза, соя).

Досягнення:

Під час моєї роботи в агрохолдингу були впроваджені наступні зміни з автоматизації обліку та виробничого процесу в цілому, багато з яких тестували на моїх підприємствах, а саме:- Перехід з програми 1-С 8.1 на версію 7.7, а потім на версію 8.3;- Уніфікація усіх видів довідників в 1С;- Безліч доробок в 1-С 8.3 для автоматизації звітів та аудиту;- Впровадження в 1-С заборон проведення документі згідно до облікової політики підприємства;- Впровадження «шахматки» (програма щомісячного контролю по дебіторсько-кредиторській заборгованості «внутрігрупи» компаній холдингу);- Впровадження алгоритму по закриттю периоду без помилок. (звірка між регістрами в програмі, проходження усіх точок закриття, неможливість розрахувати фінансовий результат якщо в регістрах є помилки);- Впровадження програми «Казначейство» (створення платіжних доручень для усіх платежів по статтям бюджету підприємства та автоматична вигрузка платіжних доручень в 1-С). Автоматичний контроль між статтями руху грошових коштів в договорах з рахунками бухгалтерського обліку та статтями бюджету;- Впровадження програми «Директум» для обміну службовими записками всередині підприємства. Маршрут погодження та контроль за проходженням службової записки по маршруту до її остаточного виконання;-Впровадження GPS моніторингу за усіма корпоративними автомобілями та сільськогосподарською технікою для захисту власності компанії та врожаю (інформація про маршрут, зупинках, зливів палива та інше). Перевірка шляхових листів диспетчерами в 1-С та автоматичне погодження/непогодження;- Впровадження управлінського звіту по контролю строків давнини дебіторсько-кредиторської заборгованості.

Головний бухгалтер

Група компаній "ДОРАДО"

Будівництво

2 роки 11 місяців

08.2005 - 07.2008

Единий бухгалтер (3-4) підприємства. Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку.

Бухгалтер, Головний бухгалтер (Єдиний)

ТОВ "БЛОК-СТУДІЯ"

Будівництво

4 роки 5 місяців

02.1999 - 07.2003

Бухгалтер

БЗАБК

Промисловість та Виробництво

3 роки 5 місяців

09.1995 - 02.1999

Навчалась в 2 закладах

Київський університет економіки та технологій транспорту

Економіка і підприємництво / Спеціаліст з обліку та аудиту

Київ, 2006

Київській оптико-мехінічний технікум

Економіка та планування в галузях народного господарства /Технік-Економіст-Бухгалтер)

Київ, 1995

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Курси 1С8.3 УПП

Київ, 2015

Додаткова інформація

Особисті якості

Цілеспрямованість, відповідальність, уважність, пунктуальність, комунікабельність. Зацікавленість у професійному розвитку, висока працездатність, стресостійкість. Високі вимоги до якості власної праці. Аналітичний склад розуму. Вміння працювати як автономно, так і у складі команди, ставити собі задачі та виконувати їх.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК, МS Office та Інтернет, Електронний кабінет платника подітків; бухгалтерских програм «1С: Бухгалтерія 8.3», M.E.Doc, Арт-Звіт, Вчасно, Клієнт-банкінгу, Ліга, Директум (програма по автоматизації службових записок на підприємстві), Казначейство (автоматизована програма по створенню та контролю платежів в розрізі бюджету підприємства). Досвід роботи з оргтехнікою.

Олена

Головний бухгалтер

Київ

50 000 грн.

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому