Працював в 7 компаніях 11 років
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Транспорт та Логістика
Шеф, повар
Siam паназійська кухня
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
09.2023 - до теперішнього часу
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Шеф, повар
Reset
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
08.2023 - до теперішнього часу
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Су, шеф
Optima collection
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
03.2023 - 10.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Директор ресторану
ФОП
Транспорт та Логістика
9 років 7 місяців
01.2007 - 08.2016
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи ресторану
• Керівництво та координація роботи ресторану
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Підготовка звітності та аналітики
Директор ресторану
Brownie
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
09.2014 - 12.2015
• Керівництво та координація роботи ресторану
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи ресторану
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Шеф, повар
Парк, готель "швейцарія"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
03.2012 - 08.2012
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Сушист
Бц "турбіна"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
01.2008 - 11.2008
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Розробка нових страв та оновлення меню
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
• Консультування клієнтів щодо меню
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Розробка нових страв та оновлення меню
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Консультування клієнтів щодо меню
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
Ключова інформація
Навчався в 3 закладах
Філія київського національного університету харчових технологій
"харчова технологія та інженерія", "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Київ, 2011
Нухт
Инженер технолог
Київ, 2011
Ркеб ( рівненський коледж економіки та бізнесу
"технолог харчування"
Рівне, 2009
Володіє мовами
Англійська
середній
Польська
середній
Російська
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
Курси барменів
Додаткова інформація
Водійські права
Наявність авто
Водійські права
Сергій
Сергій
Директор ресторану, шеф, кухар
Рівне
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 дні тому