Працював в 7 компаніях   11 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Транспорт та Логістика

Шеф, повар

Siam паназійська кухня

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

Перезапуск заклада, повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні розробка меню за бажанням замовника робота з підбором та навчанням персоналу
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Шеф, повар

Reset

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

Розробка меню ( американський стрід, фуд ), запуск та координування роботи закладу робота по насср розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Су, шеф

Optima collection

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

03.2023 - 10.2023

Оновлення меню навчання персоналу робота по насср участь у проведенні та організації гастро вечері з аукціоном для зсу робота по насср кейтеринг, конференц, сервіс забезпечення якісного харчування футбольних команд таких : шахтар донецьк ( всі команди основа, молодіжка, жіноча ), колос, динамо київ ( жіноча, молодіжка ), лнз, минай, фк олекландрія
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Директор ресторану

ФОП

Транспорт та Логістика

9 років 7 місяців

01.2007 - 08.2016

• Керівництво та координація роботи ресторану
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи ресторану
• Керівництво та координація роботи ресторану
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Підготовка звітності та аналітики

Директор ресторану

Brownie

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

09.2014 - 12.2015

Мав власну пекарню, кав'ярню розробляв меню кухні, бару та кальянів
• Керівництво та координація роботи ресторану
• Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
• Контроль за виконанням планів та завдань
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Організація та проведення нарад
• Моніторинг ефективності роботи ресторану
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Шеф, повар

Парк, готель "швейцарія"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

03.2012 - 08.2012

Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня оптимізація та злагодження роботи кухні ( всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд. ) приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Сушист

Бц "турбіна"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

01.2008 - 11.2008

• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Розробка нових страв та оновлення меню
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
• Консультування клієнтів щодо меню
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Розробка нових страв та оновлення меню
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Консультування клієнтів щодо меню
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами

Ключова інформація

Маю досвід керівництва кафе, баром, рестораном Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника Впевнений користувач пк : ms office ( ms word, ms excel, ms powerpoint ) . Графічні редактори ( adobe photoshop, adobe illustrator, coreldraw, 3ds max дизайн+3d графіка

Навчався в 3 закладах

Філія київського національного університету харчових технологій

"харчова технологія та інженерія", "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Київ, 2011

Нухт

Инженер технолог

Київ, 2011

Ркеб ( рівненський коледж економіки та бізнесу

"технолог харчування"

Рівне, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

середній

Російська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Курси барменів

2011

Додаткова інформація

Водійські права

Категорії в

Наявність авто

Власний автомобіль

Водійські права

Категорії "b"

Сергій

Директор ресторану, шеф, кухар

Рівне

30 000 грн.

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому