Працював в 1 компанії   9 місяців

Реклама та PR-послуги

Java Developer

Start-up project

Реклама та PR-послуги

8 місяців

09.2023 - 05.2024

1.

Реалізація Моделі Бронювання з Необхідними Залежностями:Створено модель бронювання для представлення бронювань у системі.Налаштовано відносини між бронюванням та іншими сутностями, такими як Користувач і Проживання.

2.

Реалізація Контролера Бронювань з усіма необхідними кінцевими точками:Розроблено BookingController з операціями CRUD та спеціальними кінцевими точками для управління бронюваннями.

3.

Реалізація Репозиторію та Сервісного Шару, що забезпечують Бізнес-Логіку:Створено BookingRepository для взаємодії з базою даних.Розроблено BookingService для обробки бізнес-логіки, пов’язаної з бронюваннями, включаючи валідацію та управління транзакціями.

4.

Реалізація Маппера для Коректного Перенесення DTO з Запиту до Користувача:Створено BookingMapper для перетворення між Booking і BookingDTO.Забезпечено коректне перетворення даних для як вхідних запитів, так і вихідних відповідей.

5.

Реалізація всіх змін у Liquibase:Оновлено скрипти Liquibase для створення та модифікації таблиць, необхідних для бронювань.Забезпечено цілісність даних та коректний процес міграції.

Ключова інформація

Java Core, JDK 8-21, Collections, OOP, SOLID, Hibernate, JDBC Servlets, Tomcat, JSON JDBC, Hibernate, RDBMS (PostgreSQL, H2, MySQL) Java Multithreading Spring (Spring Core, Spring Web, Spring Security, Spring Boot, Spring Data JPA) Git, Postman, Swagger, Maven, JUnit, Mockito, Trello, Jira, Docker, IntelliJ IDEA, liquibase, GitHub

Навчався в 1 закладі

Університет культури та Мистецтв

Культурологія

Миколаїв, Миколаївська область, 2018

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

EF SET Certificate

Курси, тренінги, сертифікати

Mate academy

2023

Spring Framework, Hibernate, OOP, SOLID, Unit Tests, Java Core, SQL, Maven, Liquibase, REST API, Multithreading, CI/CD, and GIT

Сергій

Java Developer

Миколаїв

Готовий переїхати: Київ

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому