Ключова інформація

  • Відкритість до навчання новим навичкам і процесам
  • Адаптивність і швидке реагування на зміни у роботі
  • Уміння ефективно спілкуватися з різними відділами та колегами
  • Висока працездатність та надійність
  • Організованість та увага до деталей
  • Навички планування та управління часом
  • Готовність до виконання різних робочих обов'язків
  • Гнучке ставлення до робочих годин та умов праці

Навчалась в 2 закладах

Херсонський професійний ліцей харчової промисловості

контролер -лаборант харчової промисловості

Херсон, 2012

Херсонський професійний ліцей харчової промисловості

контролер -лаборант харчової промисловості

Херсон, 2012

Marina Игоревна

Сотрудник для любой работы

Одеса

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, сезонна / тимчасова робота, віддалена робота

Оновлено 3 дні тому