Працювала в 1 компанії   6 років 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Провідний фахівець з активних продажів, старший фахівець операційної діяльності

ТОВ "Епіцентр К"

Торгівля роздрібна / Retail

6 років 10 місяців

08.2017 - 06.2024

Співпраця з юридичними, фізичними особами та з бюджетними організаціями, які оплачують рахунки через казначейство по безготівковому перерахунку.Опрацьовування банківських документів. Виписка рахунків, формування кредитів (гарантійні листи), робота з контрагентами по відтермінуванню платежів (корпоративні договора). Рознесення коштів згідно банківської виписки.Документи реалізації. Виписка видаткових накладних, актів виконаних робіт. Оформлення послуг доставки, праця з авансовими коштами контрагента, повернення товару по безготівці, роздрібні накладні.Податкові документи. Формування податкових накладних (коригувань до них) по безготівці та за готівку.Займалась активними продажами корпоративним клієнтам, які здійснюють комплексні покупки. Опрацьовувала замовлення по телефону та електронній пошті. Супровід об’єктів, допомога при виборі товару, консультації по якості та асортименту. Комплектація та відвантаження замовленого товару. Система лояльності постійних покупців.

Ключова інформація

Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді, здібність до швидкого навчання, аналітичний склад розуму.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний торговельно-економічний університет

економіст-фінансист

Вінниця, 2003

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг

Вінниця, 2024

Тренінги: «Преміум продажі», «Робота з конфліктами і складними ситуаціями».

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Володію ПК на рівні впевненого користувача: робота в програмах Word, а також Excel, маю навички в користуванні інтернетом, Potamus, FlyDoc, CRM Бітрікс24.

Людмила Павлівна

Бухгалтер, менеджер

Вінниця

25 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому