Працював в 1 компанії   23 роки 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Завідуючий юридичним бюро

АТ "ВНДІАЕН"

Промисловість та Виробництво

23 роки 8 місяців

10.2000 - до теперішнього часу

Резюме

Денисенко Роман Вікторович

Дата народження 02.10.1975 р.

Контактна інформація: м. Суми, вул. Петропавлівська, 96, кв.10.Мобільний номер телефону: +380675408577E-mail: romaden1975@gmail.com

Мета: заміщення вакантної посади керівника структурного підрозділу (юриста) у сфері юриспруденції. Стати керівником, готовим проявити ініціативу та взяти на себе відповідальність.

Досвід роботи:

жовтень 2000 – квітень 2001 Відкрите акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

економіст кошторисно-договірного відділу

функціональні обов'язки: оформлення укладення господарських договорів; складання кошторисної документації.

квітень 2001 – серпень 2001 Відкрите акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

економіст з правових питань кошторисно-договірного відділу функціональні обов'язки: правовий супровід договорів, ведення переговорів з контрагентами.

серпень 2001 – грудень 2001 Відкрите акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

в.о. завідуючого юридичним бюро

функціональні обов'язки: організація ведення повного юридичного супроводу діяльності товариства.

грудень 2001 – грудень 2004 Відкрите акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

юрисконсульт юридичного бюро

функціональні обов'язки: представлення та захист інтересів товариства в судах загальної юрисдикції та господарських судах; консультації працівникам, загальноправова робота.

грудень 2004 – березень 2005 Відкрите акціонерне товариство «ВНДІАЕН» в.о. завідуючого юридичним бюро

функціональні обов'язки: організація ведення повного юридичного супроводу діяльності товариства.

березень 2005 – червень 2024 Акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

завідуючий юридичним бюро

функціональні обов'язки: юридичний супровід діяльності товариства; претензійно-позовна робота; правова експертиза договорів; представництво інтересів товариства в суді; консультації персоналу з питань чинного законодавства.

квітень 2005 – червень 2024 Акціонерне товариство «ВНДІАЕН»

корпоративний секретар товариства

функціональні обов'язки: здійснення координації роботи органів управління товариства; виконання організаційно – інформаційних дій щодо скликання та проведення Загальних зборів акціонерів, засідань Наглядової ради; забезпечення зв’язку між органами управління, акціонерами та іншими зацікавленими особами; здійснення підготовки регулярної інформації про товариство, що підлягає оприлюдненню, особливої інформації для засобів масової інформації.

Освіта: З 1982 року по 1990 рік навчався в середній школі №4 м. Суми.

В 1990 році вступив до Сумського технікуму харчової промисловості і в 1994 році закінчив повний курс названого технікуму зі спеціальності «Експлуатація автоматизованих систем».

З 1994 року по 2000 рік навчання в Сумському державному аграрному університеті.Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію економіста-організатора.

З 2001 року по 2005 навчався у Українській академії банківської справи Національного банку України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юрист.

В 2015 р. Український інститут корпоративного управління - підвищив кваліфікацію з управління корпоративними правами за програмою «Корпоративний секретар», присвоєна кваліфікація «Секретар корпоративний».

Професійні навички та знання: володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word); інтернет); знання законодавства України; навички ведення договірної роботи; уміння проводити переговори; навички ведення повного правого забезпечення діяльності організації; навички ведення претензійно-позовної роботи; досвід комплексного юридичного супроводу діяльності організації; досвід представлення інтересів клієнтів в різних інстанціях; навички складання різних юридичних документів; досвід колективної роботи; досвід роботи на керівних посадах; дос

Роман

Керівник структурного підрозділу (юрист) у сфері юриспруденції

Суми

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому