Працював в 8 компаніях   22 роки 3 місяці

Промисловість та Виробництво, Інше, Державний сектор

Директор підприємства

ФОП

Промисловість та Виробництво

6 років 6 місяців

12.2017 - до теперішнього часу

Починаючи з 2020 року займався організацією виробництв з видобутку корисних копалин (граніт, пісок) на всьому виробничому циклі – починаючи з отримання спецдозволу на надрокористування і до початку видобутку копалин з метою постачання кінцевому споживачу. У 2023-2024 роках працював в напрямку реалізації проєктів з локалізації зборки автомобільних шасі TATRA військового призначення та локалізації виробництва броньованих кабін для цих автомобілів.

Заступник директора

ТОВ "Євразія"

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

09.2016 - 11.2017

Перший заступник директора

ТОВ НПП «Агроресурссистеми»

Інше

1 рік 4 місяці

01.2015 - 05.2016

ТОВ "Агроресурссистеми" - підприємство, яке працює в високотехнологічній сфері і займається дослідженнями і розробкою в галузі природничих та технічних наук. До основних напрямків діяльності підприємства відноситься:розробка інформаційних систем і створення відповідних баз даних з використанням даних дистанційного зондування Землі;дослідження і розробки в галузі природничих та технічних наук;проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, знімальні геодезичні роботи.Співробітниками компанії розроблені програмні продукти для підприємств агропромислового комплексу та інших організацій, які за допомогою космічної зйомки виконують комплекс робіт, зокрема:прогнозування врожайності;контроль цільового використання сільськогосподарських земель;визначення фактичного використаних посівних площ;контроль сівозмін;контроль за вирубками лісів для потреб державних органів влади.На волонтерських засадах під моїм керівництвом виконувалися роботи з аналізу оперативної ситуації в зоні проведення АТО за допомогою космічної зйомки (пересування техніки збройних сил РФ уздовж кордону і через кордон України, виявлення опорних пунктів терористичних угруповань на окупованих територіях, підготовка актуальних карт великих населених пунктів для Збройних Сил України, аналіз ситуації в зоні падіння літака Малазійських авіаліній та інші роботи). За проведену роботу нагороджений відзнакою СБУ.

Позаштатний радник Голови Державного агентства з екологічних інвестицій України

Державне агентство з екологічних інвестицій України

Державний сектор

7 місяців

05.2014 - 12.2014

Працюючи позаштатним Радником Голови Державного агентства екологічних інвестицій, відповідав за відновлення роботи ДП "Держекоінвест" - виконавця робіт по реалізації проєктів в рамках Кіотського протоколу. Протягом 3 місяців робота підприємства була відновлено - відсторонено від посади і звільнено керівництво підприємства, яке було задіяне в корупційних схемах, виграні суди на загальну суму понад 100 млн грн (в тому числі за судовими рішеннями прийнятим до виконання виконавчою службою), виявлені фіктивно виконані роботи на суму понад 140 млн. грн., проведені роботи з підготовки до реалізації проєктів в рамках Кіотського протоколу.

Генеральний директор

ТОВ «Українські космічні технології»

Інше

3 роки 1 місяць

03.2011 - 04.2014

Генеральний директор

ТОВ «Енергомашінжинірінг»

Промисловість та Виробництво

2 роки 7 місяців

08.2008 - 03.2011

ТОВ Енергомашінжинірінг – одне із провідних підприємств України у сфері промислової газоочистки. За час керівництва підприємством об’єм виробництва та реалізації продукції, виконання будівельно-монтажних робіт і послуг в галузі проєктування збільшувався на 100% щорічно. Реалізовані будівельні проєкти промислових газоочисток в Україні та РФ. В 2011 році реалізовано проєкт будівництва дворукавних фільтрів на Запорозькому феросплавному заводі. Даний проект є наймасштабнішим в Україні за останні роки.

Голова ради директорів

ТОВ «Портал-Інвест-Груп»

Інше

3 роки

08.2005 - 08.2008

Голова правління

ЗАТ "Львівський автобусний завод"

Промисловість та Виробництво

3 роки 7 місяців

01.2002 - 08.2005

За період керівництва Львівським автомобільним заводом, виконано наступний обсяг задач:У 2002 році зупинено випуск автобусів ЛАЗ 695 на Львівському автобусному заводі, які випускалися в різних модифікаціях понад 40 років. Налагоджено випуск цього автобуса на потужностях Дніпродзержинського авторемонтного заводу із повною передачею необхідного обладнання, оснащення та організацією всіх виробничих та технологічних процесів. Проведена розробка нових моделей автобусів, підготовка виробництва (розробка та виробництво нестандартного обладнання, закупівля та монтаж нових станків і інструментів), освоєні нові технології, які використовуються в сучасному виробництві автобусів;У січні 2003 року завод був сертифікований по системі контролю якості ISO 9000:1994, в кінці року був отриманий сертифікат ISO 9000:2000; У серпні 2003 року на автосалоні MIMS 2003 р. був презентований 1,5 - поверховий туристичний автобус НЕОЛАЗ. Автобус був сертифікований для продажу в Україні та РФ. У червні 2004 року вперше в Україні розпочато серійне виробництво даного класу автобусів;У травні 2004 року був презентований міський автобус із зниженою підлогою довжиною 12 м і його модифікацію для аеропортів. До січня 2005 року був закінчений весь обсяг робіт по створенню повного комплекту конструкторської документації, сертифікації автобусів, технологічної підготовки виробництва та в січні 2005 року вперше в Україні розпочато серійне виробництво автобусів даного класу;За період керівництва заводом, підприємство і його продукція неодноразово відзначалась різними нагородами й дипломами: кращий міжміський (туристичний) автобус, кращий міський автобус на міжнародних виставках в Україні та РФ, авто 2004 року в Україні в 2-х номінаціях, лауреат 100 кращих товарів України 2003, 2004 рр., а також інші;За підсумками 2003 року в номінації «Промислові підприємства с чисельністю понад 1 000 працюючих» був визнаний переможцем загальнонаціонального конкурсу «Кращий роботодавець».

Ключова інформація

Робота в команді, стресостійкість, системність, вміння організувати команду, саморозвиток.

Навчався в 1 закладі

Національна академія державного управління при Президентові України

Державне управління

Київ, 2013

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Юрій

Генеральний директор

Київ

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому