Працювала в 1 компанії   2 роки 3 місяці

Недержавні організації / NGO

Junior Frontend Developer

ГО "Символи"

Недержавні організації / NGO

2 роки 2 місяці

03.2022 - 05.2024

На посаді Junior Frontend Developer в ГО "Символи" я розробляла адаптивні веб-сторінки з використанням HTML, CSS та JavaScript, а також спробувала Angular, TypeScript, Vue.js, React. Важливою частиною моєї роботи було впровадження нових функцій, що підвищили зручність використання сайту: це призвело до збільшення часу перебування користувачів на 12%. Я успішно співпрацювала з командою розробників і дизайнерів для створення узгоджених та інтерактивних інтерфейсів. Мої зусилля з підвищення якості коду допомогли знизити кількість багів, що значно покращило загальний користувацький досвід.

Ключова інформація

Я володію навичками розробки адаптивних веб-сторінок за допомогою HTML, CSS та JavaScript, а також маю досвід роботи з фреймворками React.js, Angular, а також Vue.js. Мої професійні навички включають тестування та оптимізацію продуктивності веб-додатків. Серед особистих якостей, які допомагають мені в роботі, варто відзначити уважність до деталей, здатність до командної роботи та високу мотивацію до постійного навчання і вдосконалення.

Навчалась в 1 закладі

Коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Комп'ютерна інженерія

Чернівці, 2027

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

UX/UI марафон від GoIT

Чернівці, 2022

За 4 дні UX/UI-марафону створили дизайн мобільного додатку для запуску бандерогуся. Відеозаняття від викладачів, практичні завдання, а саме: знайомилися з Фігмою, створювали модальні вікна, додали прототипування - тобто робили макет анімованим, замовнику Бабі Наді.

Мінікурс JS від GoIT

Чернівці, 2021

Історія JS та статистика на теперішній момент. Основи JS і як влаштована ця мова програмування. Автоперевірка: 36 завдань по JavaScript, підсумковий вебінар.

Марафон GoIT

Чернівці, 2019

За 7 днів вивчали HTML верстку, стилі CSS, виконали домашні завдання і здали фінальний проект.

Еліна Олексіївна

Front-end developer віддалено

Чернівці

16 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота

Оновлено 2 дні тому