Працювала в 1 компанії   3 місяці

Краса / Фітнес / Спорт

Адміністратор спорт клубу

Назву компанії приховано

Краса / Фітнес / Спорт

2 місяці

06.2021 - 08.2021

Я працювала на "Собачому" пляжі адміністратором/менеджером з прокату. До моїх обов'язків входило телефонувати з потенційними клієнтами, займатися рекламою, здавати в прокат/оренду обладнання, видавати зарплату працівникам. Спорт клуб організовував проект, де ми вчили дитячий табір як кататися на SUP-бордах, віндсерфінгу, та вчили керувати невеликими катерами. До моїх обов'язків входило знаходити інструктора з нашого персоналу, який міг би організувати людям зустріч світанку на кайякінгу. Також через те, що це була по суті нова організація мені доводилося займатися фарбуванням якихось деталей, оформленням дизайну, заповненням даних. Нам потрібно було вести журнал, де ми писали хтось виходив і коли повертається в море, бо це було дотриманням правил безпеки. Через військові дії вихід у море став забороненим, і тепер я більше там не працюю.

Ключова інформація

Я знаю багато мов, швидко навчаюсь, і віддаюся роботі максимально, і завжди рада допомогти будь-якій людині, незважаючи на те, як важко чи складно їй може бути допомогти. Я розуміюся на багатьох темах: музика, айти, спорт, психологія, інше. Я ніколи не працювала хостесом, або ж раннером, але я мав великий досвід роботи з людьми і я вмію адаптуватися в будь-яких ситуаціях досить швидко.

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Німецька

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Французька

базовий

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Я відкрита людина, мені завжди подобається вирішувати складні завдання, є багато хобі, такі як гра у волейбол/баскетбол. Вивчаю німецьку на рівень В2, щоб могла вільно розмовляти використовуючи складну лексику. Мені цікавий саморозвиток, саме тому хочу знайти собі роботу, щоб йти далі і не особливо сидіти на "шиї" у своїх батьків.добре володію комп'ютером, тому що проходила підготовку школи "Крок", добре знаюся на веб-дизайні, фотошопі, вмію робити гарні рекламні відео або флаєри. Також люблю грати на фортепіано, закінчила одеську консерваторію (8 років, є диплом на руках). Я вважаю, що я досить розвинена у всіх напрямках і мені легко порозумітися з будь-якою людиною.

Анонімний пошукач

Раннер, Хостес

Одеса

15 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому