Працювала в 1 компанії   15 років

Медицина та Охорона здоров'я

Заступник головного бухгалтера

ТОВ МЕДІКС РЕЙ ІНТЕРНЕШНЛ ГРУП

Медицина та Охорона здоров'я

14 років 11 місяців

08.2007 - 07.2022

Ведення бухгалтерського, управлінського обліку на підприємстві в повному об"ємі , податковий облік,розрахунки з постачальниками, облік основних засобів, облік та контроль витрат, розрахунки зпідзвітними особами, каса, облік заробітної плати (до 350 осіб), Ведення обліку податковихнакладних (податкові обов`язки,податковий кредит), розрахунки по Клієнт-Банку( валютні та гривневіоперації ) робота з декількома банками одночасно. Податковий облік, складання та поданняподаткової та статистичної звітності, аналіз управлінської звітності. Досвід проходження комплекснихперевірок фіскальними органами, контрольно – ревізійним управлінням міста та України, пенсійногофонду та фондами соціального страхування та інших контролюючих органів. Веденнябухгалтерського та податкового обліку ФОП та ТОВ на єдиному податку (до 20 підприємств) . Замінаголовного бухгалтера у її відсутність.

08.2022р. - 05.2023 .ТОВ "Компанія Агро-Темп" - головний бухгалтер

Комплексне ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві в повному об"ємі .Підготовка та здача статистичної та податкової звітності. В підпорядкуванні 2 бухгалтера.

08.2023 - 02.2024. ТОВ "Рьодль Аутсорсинг" - бухгалтер 1 категорії.Комплексне ведення бухгалтерського та податкового обліку в повному об"ємі . Підготовка та здачастатистичної та податкової звітності.Мови: російська, українська – вільно, ангійська(початкова)Особисті якості: Цілеспрямована, самодостатня, швидко навчаюсь, самоконтрольована амбіційність,вміння самостійно приймати рішення, вміння чітко планувати робочи

Юлия

Заступник головного бухгалтера, Головний бухгалтер

Київ

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому