Працював в 1 компанії   15 років 6 місяців

Послуги для населення - інше

Весільний фотограф

Kupriyanovy.photography

Послуги для населення - інше

15 років 5 місяців

04.2009 - до теперішнього часу

Доброго дня! Мене звати Олексій, я весільний фотограф з Одеси) Знімаю вже понад 10 років).
А вже третій рік я займаюсь обробкою фото для інших фотографів) Буду радий допомогти вам з потоковою обробкою, кольором та ретушшю. Обробляю в основному весільні фото в стилі fine-art, але можу працювати в будь-якому стилі, головне, щоб був референс)
По термінах: в середньому це приблизно до 100 фото в день, зазвичай 70-80, така швидкість корекції коліру. На весілля від 700-800 це десь трохи більше як тиждень, це колір+ретуш.
Звичайний порядок роботи такий: фотографи роблять анонс зьомки самі, а потім присилають мені цей анонс + основну частину фотографій, і я їх роблю по кольору під цей анонс. Якщо без анонсів, то буде трохи більше часу, тому що потрібно буде перед основною роботою зробити серію з якірними за кольором фотографіями, які ви подивіться/покрутите/согласуєте, перешліть мене, і я потім під них вже зроблю основну частину.
В процесі роботи я записую всі ваші коментарі і побажання в окрему замітку і перед кожною зйомкою її переглядаю) зазвичай потрібно зробити кілька зйомок, щоб я підлаштувався під ваш стиль і вивчив всі нюанси, які для вас важливі.Готовий безплатно виконати тестове завдання, щоб ви оцінили якість коліру та ретуші.

Олексій

Ретушер віддалено

Одеса

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому