Працював в 1 компанії   2 роки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Старший кухар

Кабінет, Гастро паб

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

07.2022 - 06.2024

Приготування страв і налагодження співпраці роботи персоналу кухні
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Роман

Продавець консультант

Дрогобич

22 000 грн.

23 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому