Працювала в 3 компаніях   6 років 10 місяців

Освіта, Інше

Помічник керівників, адміністратор дитячих центрів

Міжнародна Школа усного рахунку «Соробан» + Приватний дитячий центр «Територія розвитку» + Приватний дитячий садок «Територія розвитку»

Освіта

5 років 7 місяців

07.2018 - 02.2024

* Активна популяризація цінностей, переваг напрямів дитячих центрів, участь у піар-компаніях проєктів: ментальна арифметика Соробан, спідкубінг, робототехніка і легоконстрювання, легкочитання, шахи, ІТ-школа, фінансова грамотність, психологія для дітей та курси розвитку особистості для жінок, дитячі табори, а також приватний садок.
* Управління та просування приватних дитячих закладів, організація маркетингових кампаній.
* Формування бази клієнтів та діючих груп (amoCRM), обдзвін для залучення та спілкування з батьками протягом тренувальних курсів.Комунікація між членами команди, батьками та дітьми, представниками позашкільних закладів, шкіл, громадських організацій.
* Ведення папок у Google диску з текстовими документами та медіаматеріалами. Створення та оновлення інформації двох корпоративних Книг Продажів.
* SMM-менеджер сторінок у Instagram, Facebook та Telegram-каналу. Підтримка іміджу закладів через контент та комунікація з потенційними і постійними клієнтами (інструменти – VistaCreate, InShot, ChatGRP, Adobe Firefly).
* Проведення майстер-класів у школах та інших закладах міста, а також занять для дітей віком 5-11 років з робототехніки і легоконструювання. Організація дитячих таборів. Методична підготовка до занять з легкочитання (створила посібник у співавторстві), легоконстуювання і робототехніки, підготовки до школи та інших напрямків. Пройшла навчання на тренера (інструктора) ментальної арифметики Соробан.
* Участь у співбесідах, обранні та підготовкці майбутніх співробітників до активної роботи в закладах. Тімбілдінг, координування роботи між членами команди та керівниками (інструменти – Trello, Miro).
* Підтримка позитивного іміджу закладів на рівні міста, країни. 
* Виконання інших адміністративних обов’язків на території та поза межами закладу з метою покращення успішності, ефективності дитячих центрів.

Репетитор математики та української мови

Учень 1 класу (Інтелект України)

Освіта

9 місяців

09.2016 - 06.2017

Багатофункціональний співробітник

Кав'ярня "Цукерня"

Інше

1 рік

05.2016 - 05.2017

За необхідності виконувала обов’язки бариста, офіціанта, продавця та була учасником виїзних фестивалів.

Навчалась в 2 закладах

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Магістр – Викладач педагогіки і методик початкової освіти, вчитель початкової школи.

Луцьк, 2021

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

Бакалавр педагогічної освіти, вчитель початкової школи (диплом з відзнакою)

Луцьк, 2019

Додаткова інформація

Сильні сторони

- порядність, доброзичливість, чесність та відкритість; - відповідальність, працьовитість та організованість, ініціативність; - грамотна усна та письмова комунікація; - вміння працювати в команді; - гнучкість мислення, уважність та наполегливість в освоєнні нової інформації, в набутті навичок; - цілеспрямованість; - стресостійкість; - здатність адаптуватися до змін. Шукаю роботу на неповну/повну зайнятість та можливість працювати на благо суспільства, реалізуючи свій потенціал з перспективою особистісного та професійного зростання.

Маргарита Сергіївна

Адміністратор, менеджер проєктів тощо (розглядаю різні варіанти)

Луцьк

20 000 грн.

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому