Працював в 1 компанії   1 рік 8 місяців

IT

Product owner

Game Lazure Studio

IT

1 рік 7 місяців

02.2023 - до теперішнього часу

Я роблю свою хорор гру у яку можна буде пограти у Steam. Назва гри '' Balloo's Mall ''. Розробку почав півтори роки тому, але майже завершив розробку. Це моя перша гра.

Ключова інформація

3D моделювання

Я вмію робити моделі у програмі Blender для ігр/3D друку. Максимально стараюсь оптимізувати свої моделі. Також можу будувати рівні (ігрові) за допомогою своїх моделей або наданими моделями. Займаюсь цим 2 роки.

Розробка Ігр на Unreal Engine

Розумію ігровий рушій Unreal Engine та мову програмування Blueprints яка на ньому використовується. Добре знаю інтерфейс рушія та вмію правильно імпортувати 3D моделі. Працюю у програмі півтора роки. Також вмію будувати рівні.

Відео Монтажер

Також вмію монтувати у різних програмах, наприклад Adobe After Effects, Inshot та використовую допоміжні програми такі як Adobe Photoshop, Blender та інші. Усі програми використовуються як і на телефоні так і на комп'ютері. Досвід відео монтажу на телефоні 5 років, на ПК 1 рік.

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Якщо вам хочеться дізнатися більше про мій досвід/побачити роботи то можете зв'язатися зі мною по різним месенджерам, який вам зручніше.

Deniz

3d modeller

Дніпро

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Харків

5 000 грн.

14 років

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому