Працювала в 3 компаніях   7 років 8 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Телекомунікації / Зв'язок

Категорійний менеджер

ТОВ Експансія

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 5 місяців

01.2023 - до теперішнього часу

Розширення товарної категорії, розробка планограм, контроль дотримання планограм, робота з постачальниками, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка технологічних карт, контроль їх дотримання, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку , виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, аналіз та контроль маржинальності, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому та по кожному об'єкту, організація заходів щодо стимулювання продажів товарів напрямку, координація роботи регіональних фахівців щодо виконання умов співпраці з постачальниками, товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, тощо .

Керуючий підприиємством харчування/головний технолог

Підприємство громадського харчування

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

01.2020 - 02.2023

  1. Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва. Управління прибутком, націнкою, обігом сировини.
  2. Впровадження нової техніки та технологій, вилучення ручної та малопродуктивної праці.
  3. Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур, згідно сировинної бази. Контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт.
  4. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків та відповідальності. Розробка посадових інструкцій працівників всіх підрозділів виробництва харчування. Складання графіків виходу на роботу, табелювання, преміювання; навчання персоналу, проведення тренінгів, екзаменування.
  5. Впровадження системи ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації, контроль дотримання санітарних норм та правил, своєчасного проходження працівниками в установленому порядку медичних оглядів.
  6. Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, їх отримання, складування, умов збереження та контроль якості. Робота з постачальниками. І т.і.

Завідувач харчовим виробництвом/технолог

Укртелеком, КЦ (їдальня)

Телекомунікації / Зв'язок

3 роки 1 місяць

06.2016 - 07.2019

    1. Впровадження системи ХАССП, навчання персоналу, ведення відповідної документації за даною системою.2. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці.3. Розробка нових технологічних карт, нових страв, робота зі Збірником рецептур, актами опрацювання страв, контроль за дотриманням ТК та КК працівниками.4. Проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення.5. Контроль видачі готових страв на лінію.
  1. 6. Залучення нових клієнтів, підбір персоналу, взаємодія з контролюючими органами. І т.д.

Ключова інформація

Контроль якості сировини на виробництві. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об'єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.

Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.

Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці.

Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування працівників та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.

Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарнотехнічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.

Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів. Удосконалення системи ХАССП на виробництві, проходження численних навчань та тестів згідно даної системи, виконання провідної ролі у навчання персоналу роботі по системі ХАССп. Ведення відповідної документації по системі ХАССП.

Навчалась в 2 закладах

Университет рыночных отношений

Экономический

Киев, 2004

Чернігівський кооперативний технікум

Технолог харчової промисловості, Облік та аудит

Чернигов, 1993

Володіє мовами

Англійська

базовий

Французька

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Тайська кухня

2018

Академія Борисова

2018

Технологія приготування кондитерських виробів

2017

Технологія приготування м'ясни та рибних страв

2015

Кукклаб

2015

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Працювала в кейтерінгових компаніях, маю досвід в комп'ютених бухгалтерських програмах, маю власний автомобіль, який можу використовувати в роботі. Знання, що набуті мною протягом 25 років роботи в галузі харчового виробництва, надають впевненості в отриманні позитивнихх результатів в роботі та підкреслюють професіоналізм в моїй діяльності.

Оксана

Категорійний менеджер (власне виробництво)

Київ

Готовий переїхати: Бориспіль, Бровари, Вишгород, Ірпінь, Гостомель

60 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 7 годин тому