Працювала в 6 компаніях   12 років 10 місяців

Освіта, Державний сектор, Банки

Головний бухгалтер (бухгалтер)

Первомайський ліцей

Освіта

2 роки 9 місяців

09.2021 - до теперішнього часу

Ведення бухгалтерського обліку закладу освіти, планування бюджету, аналіз його виконання, складання бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм, кошторисів, планування проекту бюджету, складання тарифікації педагогічних працівників та штатного розпису нарахування заробітної плати, лікарняних, робота з Казначейством(Є-звітність, СДО, мережа), Пенсійним Фондом, ведення матеріазів та обліку батьківської плати, складання договорів, робота з постачальниками та підрядниками. Уповноважена особа з тимчасової непрацездатності та публічних закупівель. в Період з вересня 2021 по серпень 2023 року працювала головним бухгалтером (3 підлеглих) у звязку з реорганізацією закладу у серпні 2023 року переведено на посаду бухгалтера.

Бухгалтер

КЗО Шахтарська СЗШ

Освіта

1 рік 7 місяців

01.2020 - 08.2021

За сумісництвом виконувала роботу бухгалтера в Шахтарському садочку. Ведення бухгалтерського обліку закладу освіти, планування бюджету, аналіз його виконання, складання бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм, кошторисів, планування проекту бюджету, складання тарифікації педагогічних працівників та штатного розпису нарахування заробітної плати, лікарняних, робота з Казначейством(Є-звітність, СДО, мережа), Пенсійним Фондом, ведення матеріазів та обліку батьківської плати, складання договорів, робота з постачальниками та підрядниками. Уповноважена особа з тимчасової непрацездатності та публічних закупівель. У звязку з реорганізацією переведено на посаду головного бухгалтера.

Бухгалтер

Відділ освіти Зайцівської с/р

Освіта

1 рік 11 місяців

01.2018 - 12.2019

Ведення бухгалтерського обліку закладу освіти, складання кошторису установи, бюджетних призначень, нарахування заробітної плати працівникам, лікарняних, надходження та використання продуктів харчування в закладах освіти.

Провідний економіст

Відділ освіти Синельниківської РДА

Освіта

9 місяців

04.2017 - 01.2018

Складанню бюджету установи, проведення аналізу виконання бюджету, складання кошторисів, паспортів бюджетних програм, штатних розписів, тарифікацій педагогічних працівників, наказів та листів.

провідний спеціаліст КРУ

Синельниківський Пенсійний фонд України

Державний сектор

1 рік 6 місяців

09.2015 - 03.2017

Перевірка правильності видачі довідок на отримання пенсійного забезпечення. Планові та позапланові перевірки юридичних та фізичних осіб)

Провідний спеціаліст

АТ КБ Ощадбанк

Банки

3 роки 11 місяців

08.2011 - 07.2015

Обслуговування клієнтів, відкриття та закриття карток, кредитування, робота з простроченою заборгованістю.

Володіє мовами

Українська

вільно

Юлія

вчитель, бухгалтер, економіст

Синельникове

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому