Працювала в 5 компаніях   20 років 1 місяць

Промисловість та Виробництво, Інтернет, Торгівля роздрібна / Retail, Транспорт та Логістика, Державний сектор

Провідний фахівець відділу постачання

ПрАТ "Одеський коньячний завод"

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

07.2022 - до теперішнього часу

Аналіз забезпеченості виробництва матеріалами та комплектуючими, іх замовлення згідно потреби, контроль за строками відвантаження. Робота з кредиторською та дебіторською заборгованністю. Пошук нових постачальників. Укладання договорів.

Accounting service

Freelancer

Інтернет

2 роки 7 місяців

02.2022 - до теперішнього часу

Freelancer (finance & accounting), Odessa, Ukraine: Financial manager, accountant for US based clients (freelance, remotely)

Начальник відділу матеріально-технічного забезпечення

ТОВ "Сільпо-Фуд"

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

04.2021 - 02.2022

Вибір та закупівля торгівельно-виробничого обладнання. Збір та розподілення між співробітниками відділу заявок від філіалів на отримання основних засобів та товарно-матеріальних цінностей. Забезпечення філіалів та офісу товарно-матеріальними цінностями. Контроль строків відвантаження. Контроль передачі первинних бухгалтерських документів. Виставлення платежів. Ведення переговорів та договірної роботи з постачальниками. Участь у складанні річного бюджету. Контроль за використанням бюджету. Участь у продажі б/у обладнання. Продаж металобрухту. Складання звітності.

Керівник відділення

Нова Пошта, ТОВ / Новая Почта

Транспорт та Логістика

6 років 3 місяці

11.2014 - 02.2021

Контроль за своєчасним завантаженням-вивантаженням міських автомобілів, оформлення супровідних документів. Табелювання співробітників. Складання та коригування графіків виходів співробітників згідно погодинного навантаження. Складання графіків відпусток. Перевірка відомостей нарахування заробітної плати співробітників підрозділу. Контроль за дотриманням касової дисципліни касирами, контроль за залишками готівкових коштів, супровід процесу інкасації та підкріплення підрозділу, підготовка та відправка касових документів до архіву. Контроль за використанням тмц, замовлення тмц, інвентаризація ТМЦ та ОЗ, списання ОЗ. Робота з клієнтами: консультація, вирішення конфліктних ситуацій, участь у підписанні договорів про надання послуг. Реалізація фінансових продуктів компанії. Підбір, оформлення, навчання та адаптаія персоналу. Аналіз показників роботи підрозділу, складання відповідної звітності. Була в складі робочих груп з розробки та впровадження заходів по поліпшенню та удосконаленню існуючих бізнес-процесів. Налагодила роботу 5-ти відділень: 3 відділення у м.Києві, 2 відділення у м. Одеса (100% виконання стандартів якості та сервісу).

Головний спеціаліст відділу фінансового аналізу

Облдержадміністрація

Державний сектор

10 років 2 місяці

08.2004 - 10.2014

Ключова інформація

Ефективне управління персоналом з кількістю підлеглих до 10 осіб, рівень володіння ПК - впевнений користувач (пакет програм МС Office, графічні редактори, 1C, SAP, Quickbooks), досвід ведення переговорів, успішного вирішення конфліктих ситуацій; знання діловодства, законодавства в сфері фінансового моніторінгу, первинної бухгалтерії.

Навчалась в 1 закладі

Донецький національний технічний університет

Факультет економіки та менеджменту/магістр економіки

Донецк, 2004

Володіє мовами

Англійська

середній

Olena

Financial Manager

Одеса

30 000 грн.

43 роки

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому