Працювала в 1 компанії   1 рік 10 місяців

Освіта

завідувач відділу методичної та психологічної роботи Управління освіти Бахмутської міської ради; вч

Управління освіти Бахмутської міської ради; Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Бахмутської міської ради Донецької області

Освіта

1 рік 9 місяців

09.2022 - до теперішнього часу

Як завідувач:

1.Здійснювала загальне керівництво щодо навчально – методичного забезпечення дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти дітей, підлітків і молоді Бахмутської міської територіальної громади, організацію вдосконалення відповідної фахової освіти і кваліфікації педагогічних, керівних працівників закладів освіти, підпорядкованих Управлінню освіти.

2.Відповідала за роботу з керівними кадрами закладів освіти, підпорядкованих Управлінню освіти (удосконалення управлінської діяльності, проведення конференцій, семінарів, круглих столів тощо).

3.Здійснювала експертну оцінку якості та результативності освітнього процесу відповідно до державних освітніх та освітньо – кваліфікаційних стандартів.

4. Координувала методичну діяльність з обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, закладами вищої освіти, науково – дослідними установами.

5. Систематично вивчала, аналізує та контролює умови розвитку вихованців закладів дошкільної і позашкільної освіти та рівня навчальних досягнень учнів закладів загальної середньої освіти відповідно до державних освітніх стандартів; стан та результативність викладання предметів і курсів регіонального та шкільного компонента базового навчального плану та спеціальних дисциплін, організацію освітнього процесу та методичної роботи в закладах освіти.

Як вчитель:

1. Здійснення освітнього процесу відповідно до держстандарту.

2. Використання різноманітних ефективних форм, прийомів й методів навчання.

3. Підготовка учнів до ЗНО (НМТ).

Ключова інформація

Уміння налагоджувати комунікацію, здійснення освітнього процесу з елементами медіаграмотності, навчання протягом життя - це про мене. За останні 5 років пройдено чимало курсів та вебінарів з різної тематики: медіагамотність, НУШ, STEM-освіта, академічна доброчесність, психологічна та інклюзивна освіта. Є експертом з оцінювання професійних компетентностей вчителів української мови та літератури; маю вищу категорію, педагогічне зівання - "старший учитель"

Навчалась в 1 закладі

Слов'янський державний педагогічний інститут

учитель початкових класів, української мови та літератури

Слов'янськ, 1997

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Тетяна

Вчитель української мови та літератури

Івано-Франківськ

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 4 дні тому