Працював в 1 компанії   11 місяців

Медицина та Охорона здоров'я

Асистент стоматолога

Porcelain Dent

Медицина та Охорона здоров'я

10 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

В клініці Porcelain Dent я працюю асистентом стоматолога. В мої обов?язки входить: асистування усім лікарям(хірург, пародонтолог, терапевт, ендодонтист, ортодонт, ортопед, гігієністу), прибирання кабінету.

Ключова інформація

За роки навчання у Вінниці я видаляв зуби різної складності, виконував ПХО рани на обличчі та на слизовій оболонці порожнини роту. Асистував на імплантації, атиповому видалені зубів, видалення різних видів кіст(гранулюючих, ретенційних, середнних кіст шиї), френулопластиці, френулотомії, пластиці ясен, терапевтичному, ортопедичному, ортодонтичному, ендодонтичному, дитячому прийомах.

Навчався в 1 закладі

Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова

Лікар-стоматолог, спеціаліст

Вінниця, 2024

Володіє мовами

Англійська

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

«Основи ручного скейлінгу» Тамара Волінська

Київ, 2024

Я навчився діагностиці захворювань пародонту. Правильно працювати інструментами для діагностики захворювань пародонту(різноманітні зонди, есплорер та інші). Правильно робити SRP(працювати ручними/механічними скейлерами, хендібластерами та іншими інструментами)Також навчився працювати кюретами(зоноспецифічними та універсальними). Заповнювати періокарту, індекси PSI, PSR. Зрозумів, який порошок для хендібластерів обирати та у яких клінічних випадках.

«Основна концепція ведення гігієнічного прийому» Тамара Волінська, Тетяна Вікович-Вдовенко

Київ, 2024

Я навчився правильно підбирати пасти, йоршики, зубні щітки та інші аксесуари для догляду за ротовою порожниною пацієнту з різними пародонтологічними захворюваннями. Відпрацював роботу ультразвуковим скейлером(Varios 970 LUX LED (NSK)). 

Все на 6. Все на 4. Роман Гудима

Радивилів, 2023

Більш глибше розуміння імплантації на анатомічному та гістологічному рівнях. Вміння встановлювати імплантати техніками все на 4 та все на 6. Відпрацювали встановлення "зігом" та "птерігоїдних" імплантатів. 

«Розрізи. Шви. Менеджмент клаптів у стоматології» Христина Рижук

Тернопіль, 2023

Розібрали більш детально класифікацію скальпелів, розрізів, шовних матеріалів, інструментів, клаптів та відпрацювали ці знання на свинячих щелепах.

Конференція «Perio-Implant Conference 2023»

Київ, 2023

Здобув сучасні знання про імплантацію, періолікування переімплантиту, мукозиту. Розібрали анатомію, гістологію пародонту навколо зубів та імплантатів. Здобув знання про сучасні протоколи лікування пародонтиту 1-3 класу. 

"Закриття рецесій на зубах. Тунельні техніки та техніки коронально-зміщеного клаптя" Мирослав Солонько

Київ , 2023

Теоретично засвоїв класифікацію рецесій та методики їх закриття. Відпрацював дані знання на свинячих щелепах. 

Данило Олександрович

Пародонтолог

Київ

22 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому