Ключова інформація

знання html and csshtml та css у таких знаннях , як : , блоковій моделі , flexbox , декоративних ефектах , елементах форми та їх доступності , також адаптивний дизайн

Навчався в 1 закладі

полонський ліцей 2

Полонне, 2023

Курси, тренінги, сертифікати

Go-IT Frond End

2024

Навчаюсь та здобуваю знання від кампанії «Go-IT» на Frond End. Наразі, я завершую вивчення блоку верстки сайтів з HTML and CSS та переходжу до вивчення другого модуля з «JavaScript».Освоїв навички з верстки сайтів, як:1. Блокова модель. Flexbox2. Декоративні ефекти3. Елементи форма та їх доступністьТакож опанував прописання HTML and CSS тегів для кращої відомості сайту.

Додаткова інформація

Особисті якості

Розглядаю посаду HTML-верстальник, або Помічник Frond End спеціаліста. У мене є повна базова середня освіта. Я прагну, та маю наміри розвивати свої навички HTML та CSS у таких знаннях, як:, блоковій моделі, Flexbox, декоративних ефектах, елементах форми та їх доступності, також адаптивний дизайн. Я маю розвинений досвід роботи у команді , та здатний ефективно адаптуватися в новий колектив . Зі свого боку гарантую: відповідальність, пунктуальність, продуктивність та велике бажання навчатись й розвиватись у цій сфері.

Владислав Петрович

html - верстальник , або помічник frond end спеціаліста

Київ

18 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому