Працювала в 1 компанії   4 роки 1 місяць

Інше

Кухар кондитер

Confetti

Інше

4 роки

03.2021 - до теперішнього часу

Досвід роботи кондитера 4 роки.

Вміння:

Підготовка та виготовлення креативних тортів, десертів та макаронів;

Розробка унікальних рецептів для різних клієнтських запитів;

Робота з різними типами кондитерських технік та сучасними трендами;

Забезпечення високої якості готових виробів.

Ключова інформація

Професійне виготовлення десертів, у тому числі макаронів та багатоярусних тортів;

Креативний підхід до дизайну та оформлення виробів;

Навички роботи з соціальними мережами для просування продукції;

Орієнтованість на клієнта, відповідальність, вміння працювати в команді.

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

МК макарон - це легко

Київ, 2024

Особливості мигдального борошна, цукрової пудри, яєчного білка.Як якість інгредієнтів впливає на текстуру та смак макарон.Основи техніки:Підготовка білків (природне старіння, збивання до потрібної консистенції.Оптимальні режими температури та часу випікання.Як уникнути тріщин, порожнистості або неправильної текстури.Визначення правильної "спіднички" (характерної ребристості в основі).нсистенції).Технологія меренги (французька та італійська).Приготування класичних начинок:Ганаш (шоколадний, фруктовий, карамельний).Крем на основі вершків або масла.Джеми, фруктові пюре.Техніки балансування солодкості та аромату.

МК Романова Виготовлення тортів та десертів

Одеса, 2023

Робота з базовими інгредієнтами (борошно, цукор, масло, шоколад тощо).Основні техніки випікання: бісквіти, пісочне тісто, заварне тісто.Розуміння хімічних процесів у кондитерській справі.Технології приготування десертів.Виготовлення класичних десертів: макарон, мусові десерти.Створення кремів і начинки (крем-чиз, ганаш, муси).Робота з глазур'ю та технікою дзеркального покриття. Робота з ізомальтом і шоколадом для декору.Навички візерунків та інших декоративних елементів.

Додаткова інформація

Свій розділ

Готова до навчання новим технікам та технологіям, а також до співпраці з професіоналами галузі для досягнення спільних цілей.

Софія Русланівна

Помічник кондитера

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

+380 XX XXX XX XX

Київ

20 000 грн.

19 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому