Працював в 9 компаніях   23 роки 11 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Промисловість та Виробництво, Послуги для населення - інше, Державний сектор

Головний інженер

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки

07.2021 - до теперішнього часу

Керівництво та контроль роботи технічних підрозділів підприємств ;забезпечення своєчасного якісного виконання усіма службами підприємств якісних планово-попереджувальних ремонтів, договорів, зобов'язань; забезпечення придбання, монтажу та введення в експлуатацію обладнання; забезпечення виконання бюджету; У прямому підпорядкуванні 2 чол., В адміністративному 6 чол. Всього в технічні служби підприємств 53 чол.

Начальник виробництва

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

04.2020 - 07.2021

Монтаж/запуск лінії виробництва синтепону. Управління виробництвом синтепону. Контроль за виконанням виробничого завдання. Контроль витрат матеріалів. У підпорядкуванні 10 чол.

Головний інженер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

8 місяців

06.2019 - 02.2020

Керівництво та контроль роботи технічних підрозділів підприємства; ? забезпечення своєчасного якісного виконання усіма службами заводу якісних планово-попереджувальних ремонтів, договорів, зобов'язань;? забезпечення придбання, виготовлення, монтажу та введення в експлуатацію обладнання;? виготовлення/монтаж пилових фільтрів на силосі зберігання цементу та вапна;? забезпечення формування/виконання доведеного бюджету;? У прямому підпорядкуванні 3 чол., у службі 15 чол.

Головний інженер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

05.2017 - 06.2019

Підтримка інфраструктури в робочому стані (будівлі, вентиляція, обладнання.) Забезпечення виробництва ел.енергією, теплом, водопостачання та водовідведення. У прямому підпорядкуванні 2 чол., Загалом у службі 9 чол.

Головний інженер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

8 років 8 місяців

01.2008 - 09.2016

Керівництво та контроль роботи технічних підрозділів підприємства;? забезпечення своєчасного якісного виконання усіма службами заводу якісних планово-попереджувальних ремонтів, договорів, зобов'язань;? забезпечення придбання, монтажу та введення в експлуатацію обладнання;? забезпечення виконання бюджету;? заміна обладнання цеху фасування на автоматичні лінії;? заміна обладнання фільтрації олії;? переведення парових котлів на спалювання лушпиння соняшника;? збільшення ККД котлів шляхом заміни чавунних труб економайзера; ? будівництво та запуск у роботу артезіанської свердловини Н-405м;? впровадження системи якості ISO 9001, 22000? робота з контролюючими органами.? У прямому підпорядкуванні 4 чол.. У службі тех. забезпечення 68чол.

Начальник цеху розливу та фасування

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

09.2005 - 01.2008

Організація роботи цеху. Контроль за виконанням виробничого завдання. Контроль витрат матеріалів. У прямому підпорядкуванні 100 чол.

Механік

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

05.2003 - 09.2005

участь у монтажі/пуско налагодженні обладнання цеху розливу та фасування. Забезпечення безаварійної роботи обладнання цеху. Організація проведення планових робіт з обслуговування обладнання цеху. У підпорядкуванні 8 чол.

Механік автомобільної колони

Назву компанії приховано

Послуги для населення - інше

5 місяців

07.2002 - 12.2002

Контроль тех. стану автотранспорту. Контролює витрати ПММ, витратних матеріалів. У підпорядкуванні 7 чол.

інженер

Назву компанії приховано

Державний сектор

2 роки 9 місяців

08.1999 - 05.2002

Навчався в 1 закладі

Харківський Державний Технічний Університет Сільського Господарства

Інженер-механік, факультет технічного сервісу

Харків, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Додаткова інформація

Свій розділ

Професіоналізм, робота на позитивний результат, відповідальність, комунікабельність, акуратність, порядність. Комп'ютерні навички: Впевнений користувач, Водійське посвідчення категорії В,С. Ціль Самореалізація, можливість застосувати знання, вміння, досвід для розвитку підприємства.

Анонімний пошукач

Головний інженер

Харків

47 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому