Працювала в 1 компанії   4 роки 5 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Адміністратор з продажу декору

ПП "Софі Декор"

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 4 місяці

02.2014 - 06.2018

Вітаю! В лютому 2024р я успішно закінчила курс Manual QA від GoIT та одразу пройшла співбесіду на волонтерський командний проєкт "Heart of Ukraine" ( Boot Camp 2024 ). Допомогла створити добро, отримала багато цінного досвіду та відгуків про те, що я дуже уважна до деталей та швидко навчаюся. Мені дійсно подобається те, що я роблю, а головне - у мене виходить знаходити Баги різного рівня від Trivial до Blocker. І це досягається за рахунок знань теорії тестування плюс мого досвіду з попереднього місця роботи, щодо перевірок макетів рекламних продуктів перед запуском до друку. Зараз працюю на наступному волонтерському проєкті в команді Junfolio та чекаю на роботу своєї мрії. Із задоволенням рада буду стати частиною дружньої команди досвідчених, чесних та відкритих до взаємодій колег.

Ключова інформація

Маю досвід роботи з Trello, Jira, Postman, Swagger, Dbeaver, Chrome DevTools, Docker. Уважна до деталей, чесна, швидко навчаюся, вмію працювати в команді, охоча до знань.

Навчалась в 2 закладах

Херсонський державний технічний університет

Менеджер виробничої сфери

Херсон, 1999

Херсонський політехнічний коледж

Програмування для ЕОМ

Херсон, 1993

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

BRITISH STUDY CENTRES (Ukraine) A2

Курси, тренінги, сертифікати

Manual QA Engineer

Київ, 2024

Software Testing Life Cycle (STLC) · Cascading Style Sheets (CSS) · Regression Testing · Manual Testing · Software Development Life Cycle (SDLC) · JSON · Quality Assurance Processes · Testing · HTML · JIRA · Smoke Testing · Software Quality Assurance · Non-functional Testing · Mobile webapp testing · Security in the Web · Test Planning · API Testing · Software Testing · Functional Testing · Postman API · Chrome DevTools

Додаткова інформація

Хобі

Маю хобі: смачно готувати здорову їжу, йога, вуличні музиканти.

Тетяна

Junior QA Engineer

Київ

20 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому