Працював в 3 компаніях   13 років 5 місяців

Промисловість та Виробництво, FMCG

CEO

Даск Центр

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

08.2020 - 10.2022

Обов’язки: Планування обсягів продажів товарів, супутніх послуг та контроль виконання планів; Переговори з замовниками: вибудовування партнерських відносин з ключовими партнерами; Визначення цінової політики підприємства, переговори з ключовими постачальниками та клієнтами; Повний контроль функціонування компаніі, забезпечення виконання зобов’язань перед клієнтами; Управління персоналом (підбір, навчання, формування системи мотиваціі); Активна участь у маркетинговій діяльності Компаніі; Розробка новоій стратегіі розвитку продаж та поетапна реалізація; Поглиблене вивчення існуючих корпоративних клієнтів з метою побудови довгострокових комерційних відносин; Укладення договорів, контроль угод, підготовка комерційних, цінових пропозицій, реалізація планів продажів; Аналіз продажів, робота з отриманою інформацією для підвищення рівня продажів. Формування та контроль виконання бюджету, фінансових планів; Розробка правил, політик і процедур, контроль за іх виконанням.

Досягнення: Успішне впровадження системи аналітики у компаніі; Впровадження систем контролю та аудитів філій компаніі; Побудова ефективной команди збуту та навчання молодоій професійноі команди; Купівля та відкриття з «нуля» компаніі в Польщі (м.Тарнув), виведення компаніі з EBIT у 5 разів до результату 2020 року (є підтверджуюча аналітика); Зростання в «Даск Центр» EBIT + 93% , бюджет витрат -15%, зростання обсягу продажів +40% за результатом 2021 до 2020 (є підтверджуюча аналітика); Розробка та підготовка бренд-буку з повного ребрендингу компаніі

Модернізація верстатів на виробництві в компаніі

Власник бізнесу

ТОВ «Кофі Трейд»

FMCG

4 роки 6 місяців

01.2016 - 07.2020

Обов’язки: Створення і запуск компаніі з «нуля»; Формулювання, планування, здійснення і координування діяльності роботи компаніі; Стратегічний напрямок розвитку компаніі; Переговори з замовниками, вибудовування партнерських відносин з ключовими партнерами; Робота з існуючими клієнтами та пошук нових; Ведення документообігу, укладання договорів з постачальниками; Управління персоналом (підбір, навчання, формування системи мотиваціі); Визначення та постановка виконання основних і поточних завдань; Загальне управління фінансово-господарською діяльністю компаніі.

Досягнення: Успішний вихід новоствореноій компаніі на ринок, через два роки вивів на обіг у 70 млн грн на рік; Постійне підвищення рентабельності роботи компаніі. Продав в 2020 році компанію як готовий бізнес, так як весь свій час присвятив розвитку компаніі «Даск Центр».

Регіональний директор

ТОВ «Майєр ТД (Kraft Foods)

FMCG

6 років 9 місяців

06.2009 - 03.2016

Досягнення: З 2009 по 2011 рік з торгового представника виріс до регіонального директора, керував 60% активами компаніі на довіреній територіі; В 2011 році вивів Кіровоградську філію на 1 місце в компаніі зі зростання EBIT рік до року; В 2012 - 2013 роках, вивів Дніпропетровську філію на 1 місце в компаніі з обсягу продажу та зростання EBIT рік до року; Видавався у корпоративному журналі, як керівник року 2013-2014 рік; Навчив та запустив у роботу понад 10 керівників філій та відділів у Компаніі; Успішно відкрив та запустив у Дніпропетровській області понад 30 магазинівсамообслуговування «Делві» (це був ще один проект власника Компаніі?).

Ключова інформація

Я висококваліфікований фахівець з успішним досвідом роботи в сфері управління та продажу. Величезний досвід в організаціі торговельних процесів (планування, аналіз, контроль). Загальний досвід роботи більше 13 років, з них понад 12 років на керівних посадах. Вміння вивести компанію на новий етап (збільшити долю ринка). Навички в підборі кадрів (вмію створити сильну команду), управляти персоналом (готовий стати лідером команди). Навчання, адаптація, наставництво, оцінка, мотивація, зворотний зв'язок. Знання техніки продаж на всіх етапах (повне супроводження клієнта). Здатний раціоналізувати та оптимізувати будь-який процес в якому задіяний. Вміння обробляти великі обсяги інформаціі. Схильність до аналітики та моделювання ситуаціи. Прагнення вирішити завдання будь- якоі складності, не посилаючись на існуючі стандарти та обмеження. Здатний швидко зорієнтуватись і знаходити вихід в складних ситуаціях, можу налагодити роботу колективу, швидке та чітке формування стратегій в залежності від цілей і завдань. В трудовій діяльності відрізнявся своіми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативний, працюю на результат, і не відступаю перед труднощами.

Навчався в 2 закладах

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Маркетинг, бакалавр

Київ, 2015

Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Ревізія та контроль, спеціаліст

Кривий Ріг , 2006

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Тренінги

2009 – 2022

«10 кроків торговельного візиту» Кривий Ріг, Kraft Foods

«Технологіі ефективних продажів» Дніпро, Kraft Foods

«Тайм менеджмент» Дніпро, Kraft Foods

«АБС аналіз» Кривий Ріг Майер ТД

«Лідерство, психологія лідера», МНГЦ Бернія, Санкт Петербург Антоніо Менегетті

«Практикум Лідера» МЕЦ Вітолга, Канів 2014 Антоніо Менегетті

«Стратегія блакитного океану» Дніпро, Костянтин Бордунос

Управління підприємством, мотивація співробітників та ін.

Робота з комп'ютером: Microsoft Office (Word, Excel), 1С Підприємство 8.10, CRM.

Водійське посвідчення: категорія «B», до відряджень готовий по всьому світу, маю власне авто.

Особисті якості: Здатність знаходити, пропонувати, захищати і втілювати в життя нестандартні рішення; Володіння навичками ведення особистих переговорів на ТОП рівні; Вміння створювати команди, які показують високі результати; Навички в галузі планування, управління і розвитку підприємства; Націленість на результат, як власний, так і командний; Уміння брати відповідальність на себе і свою команду.

Хобі: займаюсь спортом, відвідую тренажерний зал, подорожі, волонтерство, саморозвиток.

Рекомендаціі: готовий надати за вимогою.

Максим Олександрович

Генеральний директор

Дніпро

Готовий переїхати: Київ, Львів

100 000 грн.

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому