Ключова інформація

Маю 15 річний досвід як юрист-господарник.

Зацікавлена в роботі на виробничо-торговій, логістичній чи аграрній компанії з метою реалізації раніше отриманого досвіду в сфері забезпечення господарської діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, з можливістю подальшого професійного та кар'єрного росту з гідною оплатою праці.

Вважаю, що мій юридичний досвід і мої професійні навички будуть корисні саме в Вашій компанії, а я з свого боку докладу зусиль, щоб опанувати навички, нової для мене. сфери діяльності.

Навчалась в 1 закладі

Запорізький інститут МВС

правознавство

Запоріжжя, 2002

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Свій розділ

Вітаю відвідувачів моєї сторінки.

Хочу звернути увагу, що " резюме" розміщене тут, є не повним, тому розвернутий варіант направляю на Ваш запит через будь який зручний месенджер.

Мій телефон/telegram: +38(099)425-76-39.

Шукаю вакансію юрисконсульта в м.Одеса.

Юрисконсульт - очікувана заробітна плата від 26000грн. до 30000грн. Більша частина мого досвіду роботи це юридичний супровід господарської діяльності компаній, групи компаній, а саме:

• Облік і ведення реєстрів протоколів та правовстановлюючих документів компанії, договорів, дозвільних документів, документів адмінстративно - розпорядчого характеру.

• Розгляд, правовий аналіз документів партнерів, погодження та укладення договорів (ліцензійних, оренда приміщень, обладнання, постачання, перевезення, підряду, рекламних, маркетингових та інших послуг, робіт), і контроль за їх виконанням, а також актуалізація діючих договорів.

• Стандартизація і сертифікація ввезеного на територію обладнання, що ввозиться і вивозиться продукції.

• Реєстрація та перереєстрація (повна) юридичний осіб різної організаційно-правових форм, відкриття філій, представництв та фіз.осіб-підприємців.

• Розгляд питань про дебіторську та кредиторську заборгованість, підготовка претензій та звернень в процесі виконання договорів.

• Представництво інтересів компанії в суді, а також в інших державних та громадських організаціях у процесі розгляду правових питань.

• Взаємодія з державними органами при проведенні перевірок, підготовка відповідей на запити.

• Підготовка довідок та юридичних висновків щодо конкретних ситуацій, які виникають в процесі діяльності підприємства, своєчасне повідомлення керівництва про можливі ризики, які існують, або можуть виникнути в процесі здійснення діяльності, відстеження змін в законодавстві.

Крім роботи в компаніях окремо маю досвід, як юрист - ФОП -представництво фізосіб, суб’єктів підприємницької діяльності в судах, в державних органах (в т.ч. і ГІС) перед третіми особами. -реєстрація підприємств, внесення змін до статутних документів. -відводи та оформлення земельних ділянок власність, зміна цільового призначення зем. ділянок.

Предметами судових розглядів були питання належності правовстановлюючих документів, встановлення фактів, розірвання та визнання договорів купівлі - продажу майна, а також оскарження дій та бездіяльності державних та органів місцевого самоврядування.

В досудовому порядку вирішувалися питання укладення та розірвання договорів оренди земельних ділянок, усунення помилок внаслідок неналежного складення технічних документації на земельні ділянки, трудових, сімейних, спадкових спорів.

Також є досвід досудового та позасудового врегулювання спорів в сфері банківських правовідносин, страхових питань та захисту прав споживачів, тощо.

Досвід роботи з правовими системами «Ліга», Верховна Рада і ін. Знання мов: українська, російська вільна, англійська - початковий рівень

Досвід роботи з правовими системами «Ліга», Верховна Рада і ін.

Інна

Юрист-господарник

Одеса

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому