Ключова інформація

З 13 років я сама роблю торти та майже за 5 років роботи багато чому навчилась самостійно. Я дуже люблю свою справу, завжди проявляю наполегливість. Незважаючи на будь-які труднощі я продовжую працювати. Також для мене дуже важливо тримати своє робоче місце в чистоті.
Я завжди підходжу до своєї робити креативно, придумую нові дизайни та оформлення тортів. Мені важливо, щоб мої клієнти були задоволені. Тому я завжди готова до чогось нового! У мене є фотографії робіт, які я залюбки можу показати.
• Креативність
• Увага до деталей
• Дотримання санітарних норм
• Організованість

Навчалась в 1 закладі

Київський університет імені Бориса Грінченка

Журналістика

Київ, 2028

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Мирослава

Помічник кондитера

Бровари

Готовий переїхати: Київ

18 років

Характер роботи: сезонна / тимчасова робота

Оновлено 1 місяць тому