Працював в 2 компаніях   9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта

Бармен

Квіткова Мафія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

05.2024 - 07.2024

У цьому місці мене досить любили та поважали за мою трудолюбивість, відповідальність та креативність, через що, за досить короткі терміни, я став старшим барменом та багато чому навчився (основи барменської справи, приготування коктейлів, кави, касова справа, поставки та інше), легко знаходив спільну мову з гостями закладу, через що з'явилося багато постійниї відвідувачів, які приходили за усмішкою та смачним коктейлем з квіточкою)

Викладач математики

ОЛІМП PRO

Освіта

5 місяців

09.2021 - 02.2022

Моєю задачею було налаштувати дружню та приємну для навчання атмосферу, зацікавити дітей у навчанні, гарно викладати матеріал та допомагати їм у вирішенні проблем пов'язаних з навчанням.

Виклики з якими я впорався: знайти підхід до дітей, відповідати на їхні питання, зробити навчання цікавим та при цьому ефективним.

Моїми досягненнями були: удосконалення комунікаційних навичок, адаптація до спілкування з різними за характером людьми та проблем, з якими вони зверталися, підвищення стресостійкості та знаходження рішення за різних обставин.

Ключова інформація

Я відчуваю себе впевнено в комунікаціях із людьми, оскільки з легкістю налагоджую контакти та підтримую бесіду. Моя здатність вислуховувати та підтримувати допомагає створити атмосферу довіри та співпраці. Я ефективно освоюю нові навички та техніки, що є важливим в динамічному середовищі бару. Працювати в команді для мене це не тільки робота, а й можливість обмінюватися досвідом та спільно досягати цілей. Я наполегливий та завжди готовий взятися за виклики, прагнучи забезпечити високу якість обслуговування та підвищити репутацію закладу.

Навчався в 1 закладі

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Факультет Інформатики, "Прикладна математика"

Київ, 2027

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Іспанська

нижче середнього

Польська

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ

Зараз я перейшов на друний курс. Навчання у мене проходить в очному форматі, проте лишається багато вільного часу, який я б хотів провести з користю для себе та місця, де працюватиму; це і дає мені змогу поєднувати роботу та навчання.

Данило Євгенович

Бармен

Київ

18 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Оновлено 7 годин тому