Працювала в 3 компаніях   14 років 7 місяців

Банки

Головний фахівець відділу організації інкасації, перерахунку та зберігання валютних цінностей

АТ «Ощадбанк»

Банки

4 роки 10 місяців

08.2019 - до теперішнього часу

виконання контрольних функцій за роботою касирів/інкасаторів при прийомі/видачі та перерахунку інкасаторських сумок, завантаження/розвантаження банкоматів (відеонагляд); участь у перевірках, ревізіях планових та раптових, контроль дотримання лімітів, організація вивезення готівки в НБУ(АРМ Заявка НБУ), продаж готівки комерційним банкам, забезпечення готівкою підпорядкованих відділень та АТМ. Формування взаємних звітів між КБ, аутсортсингові операції та звітність по них. Перевірка касових документів. Формування завдань для сектору інкасації, в частині задовільнення заявок по обслуговуванню відділень та АТМ роздрібного бізнесу в Закарпатській області. Перерозподіл банківських металів, монет, ін. цінностей між відділеннями. ).Складання тестових завдань для касових працівників.

Головний економіст відділення № 295

АТ «Укрсоцбанк»

Банки

7 років 6 місяців

11.2011 - 05.2019

виконання контрольних функцій за роботою касирів при прийомі та перерахунку інкасаторських сумок, завантаження/розвантаження банкоматів; контроль дотримання лімітів, організація вивезення готівки в НБУ, продаж готівки комерційним банкам, забезпечення готівкою підпорядкованих відділень та АТМ. Перевірка касових документів. Формування завдань для сектору інкасації, в частині задовільнення заявок по обслуговуванню відділень та АТМ роздрібного бізнесу в Закарпатській області. Набір прибутково-видаткових касових документів. Закриття/відкриття сховища цінностей (перша матеріально-відповідальна особа).

Головний економіст відділу обробки готівки

ПАТ «Укрсоцбанк»

Банки

2 роки

11.2009 - 11.2011

Проведення раптових та планових ревізій каси. Перевірка касових документів, позабалансових рахунків. Навчання касирів, проведення тестування з подальшим складанням протоколів, довідок перевірки, актів. Координація роботи касирів, для забезпечення безперебійної роботи відділень. В підпорядкуванні 24 касири по Закарпатській області (містах Тячів, Хуст, Виноградів, Берегово, Мукачево та Ужгород).

Ключова інформація

Вільно володію офісною технікою та комп’ютером на рівні досвідченого користувача (Word, Excel, Internet-мережа, ProFIX, Outlook).

Навчалась в 1 закладі

Ужгородський Національний університет

Економічний\Банківська справа

Ужгород, 2007

Додаткова інформація

Особисті якості

Вік - 39 років. Сімейний стан – одружена, діти – 2. Наявність закордонного паспорту. Робота з готівкою не цікавить.

Янна

Економіст, фінансист, аудитор

Ужгород

20 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому