Працювала в 2 компаніях 5 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Старший кухар
ФУДЗ Юкрейн
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
07.2021 - 09.2022
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Кухар універсал
Сушия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 10 місяців
07.2017 - 05.2021
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Приготування суші
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Приготування суші
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Навчалась в 2 закладах
Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Харчові технології
Полтава, 2019
Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
товарознавство та комерційна діяльність
Полтава, 2018
Оксана Віталіївна
Оксана Віталіївна
Кухар
Хорол
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому