Працювала в 1 компанії   5 років 6 місяців

Державний сектор

головний спеціаліст Сектору взаємодії з центральними органами виконавчої влади та місцевого самовряд

Державна еколонічна інспекція України

Державний сектор

5 років 5 місяців

10.2018 - 03.2024

Розгляд запитів та звернень народних депутатів України, документи про їх розгляд, листування з міністерствами , іншими центральними органами державної влади, місцевими органами державної влади, місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування з питань охорони навколишнього природного середовища, листування з підприємствами, організаціями, науково-дослідними установами з питань охорони навколишнього природного середовища, надання відповіді на звернення (пропозиції, заяви, скарги) громадян та документи з їх розгляду. Внутрішнє листування (службові, доповідні та пояснювальні записки, які подаються структурним підрозділам та керівництву організації тощо) та листування з Мінприроди України.

Ведення бази даних щодо погодження на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) територіальними та міжтериторіальними територіальними органами Державної екологічної інспекції України на підставі звернення фізичної особи ( фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищі чи безпеці держави.

Ключова інформація

Досвідчений користувач: MS Office (Word, Excel, Power Point), програми – Figma (базові навички), Canva – досвідчений користувач, текстові редактори, електронні таблиці тдтп.

Навчалась в 2 закладах

Державний податковий університет

Регіональне управління та самоврядування, спеціальність « Публічне управління та адміністрування» (диплом магістра).

Ірпінь, 2024

Київській університет управління та підприємництва

екологія та охорона навколишнього середовища

Київ, 2013

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Figma з нуля не для дизайнерів

Київ, 2024

вивчила інструменти для роботи у figma, організація простору в середині  дизайн проєкту, створення макетів, робота з плагінами, створення неприривну карусель в соціальних мережах, створення дизайну призетенції.

Додаткова інформація

Особисті якості

амбіційність, комунікабельність, пунктуальність, уважність, критичне сприйняття своєї роботи, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, стресостійкість, вміння працювати в команді, творча особистість, здатна швидко навчатися новим напрямкам діяльності.

Водійське посвідчення

категорія "В"

Jukia Юріївна

Еколог

Київ

Голосіївський район, Печерський район, Святошинський район

35 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому