Працював в 1 компанії   3 місяці

IT

Unity trainee

Alta Games

IT

2 місяці

12.2021 - 02.2022

Привіт, мене звати Володимир, і я дуже захоплений розробкою ігор у Unity. Якось у 2021 року я вирішив, що хочу працювати саме у цій галузі, тому розпочав вивчення програмування на мові C#. Самостійно вивчав різноманітні курси на різних платформах, від ITVDN до SoloLearn. Проте я хотів ще більше систематизувати свої знання, тому вирішив пройти курси по Об'єктно-Орієнтованому програмуванні С# від SoftServe IT Academy.
Завдяки цьому отримав не тільки поглиблені знання, а й сертифікат, який став певним підтвердженням моєї експертизи. Згодом я розпочав вивчати Unity на різних онлайн платформах, таких як UnityLearn, ITEA, Coursera та Varto. Навички, які я здобув, застосовував у практиці, працюючи над своїми власними проектами та пробуючи нові ігрові механіки.
Після того, як закінчив навчання, мав невеликий практичний досвід у mobile games. З початком повномаштабного вторгнення перебував у лавах ЗСУ. Тепер, демобілізований, я повертаюся до своєї улюбленої справи - роботи у галузі GameDev. Хоча я ще не маю комерційного досвіду, я впевнений у своїх знаннях та готовий активно розвивати їх, співпрацюючи з вашою командою.
Дякую за приділений час моєму резюме, і якщо ви шукаєте енергійного та навченого члена команди, я готовий приєднатися!
З повагою, Володимир.

Marsdoc

Unity developer

Львів

32 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому