Працювала в 1 компанії   7 років 8 місяців

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

Аналітик 1с

Назву компанії приховано

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

7 років 7 місяців

10.2016 - до теперішнього часу

Консультації щодо вибору конфігураціі 1С, впровадження 1с, консультації та робота з користувачами, складання ТЗ.

Основні проекти:

*SAMANTI (конфігурація УНФ) - формування та впровадження бізнес процесів (виробництво, розрахунки с контрагентами, замовлення покупців, складський облік та ін). Ціноутворення. Розробка за вимогою. Формування та подання управлінської звітності - Доходи і витрати, Собівартість випуску, Валовий прибуток, Взаєморахунки з контрагенами та ін. Аналіз та виявлення помилок обліку. Робота з користувачами

*"Мир дубленок и кожи" (МДК) (конфігурація "Управління торговим підприємством" - перехід на конфігурацю. Розробка і впровадження бізнес процесів - складський облік, банк і каса (автоматизація обміну с КБ), роздрібна торгівля (організація роботи магазинів), ціноутворення, закупівлята ін. Розробка управлінської звітності для відділов. Аналіз та виявлення помилок обліку. Написання інструкцій користувачам.

*SKYLIFE (конфігурація Business automation software for trade management) - впровадження конфігураціі. Формування та розробка бізнес процесів. Розробка та впровадження фінкціоналу "Прокат". Управлінський облік ( закупівлі, продаж, складський облік, банк і каса). Управлінська звітність. Аналіз та виявлення помилок обліку.Написання інструкцій користувачам. Робота з користувачами.

*iPartner (конфігурація УНФ) - впровадження конфігурації, постановка управлінського обліку (складський облік (серійний облік), ціноутворення, робота з замовленнями покупців, банк і каса, закупівлі). Розробка за вимогами. Управлінська звітність . Аналіз та виявлення помилок обліку. Написання інструкцій користувачам. Робота з користувачами.

* iceberg-horeca (конфігурація УНФ) - впровадження конфігурації, постановка управлінського обліку (складський облік, ціноутворення, робота з замовленнями покупців, банк і каса, закупівлі). Розробка за вимогами. Управлінська звітність . Аналіз та виявлення помилок обліку. Написання інструкцій користувачам. Робота з користувачами.

* МГРУПП-СЕРВІС (конфігурація "Управління торговим підприємством" ) - впровадження управлінського та бухгалтерського обліку . Розробка за вимогами. Аналіз та виявлення помилок обліку. Написання інструкцій користувачам. Робота з користувачами.

* UNIC (конфігурації Business automation software for enterprise resource planning, Business Automation Software for small company. PROF) - консультації користувачів, розробка за вимогою.

Навчалась в 1 закладі

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Управління та бізнесу/ менеджер-економіст

Харків, 2008

Анонімний пошукач

Консультант 1C

Харків

38 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 години тому