Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 1 компанії   7 років 8 місяців

Державний сектор

Керівник відділу

Укроборонпром

Державний сектор

7 років 7 місяців

06.2015 - 01.2023

¦ Організація ("з нуля") та здійснення роботи із забезпечення комплексної безпеки (економічної, внутрішньої, інформаційної, внутрішньооб'єктового режиму та охорони) державного підприємства оборонно-промислового комплексу України, ефективне попередження, виявлення та припинення передумов та спроб нанесення шкоди його фінансово-економічному потенціалу шляхом впровадження злочинних й шахрайських схем у сфері закупівель, виробництва, реалізації виробленої продукції, орендної діяльності, розпорядження активами тощо. Контроль морально-психологічної обстановки у трудовому колективі та в його оточенні.

¦ Успішна організація, координація та керування системою комплексної безпеки (економічної, внутрішньої, інформаційної, внутрішньооб'єктового режиму та охорони) оборонних підприємств (різних галузевих напрямків, у кількості понад 100) державного господарського об'єднання в різних умовах військово-політичної обстановки, в процесі їхнього розвитку та реформування.

¦ Організація та забезпечення внутрішньої безпеки центрального офісу державного господарського об'єднання (внутрішня безпека, в тому числі кадрова; інформаційна безпека, в тому числі комплексний контроль за діями працівників в інформаційно-комунікаційній системі від стадії прийому на роботу до звільнення; кіберзахист зовнішнього периметру центрального офісу та підприємств; економічна безпека, внутрішньообєктовий режим та охорона, протидиверсійний захист, організація охорони підприємств підрозділами НГ МВС України в період військового стану тощо).

¦ Участь у процесі підбору кандидатів на заміщення керівних посад на підприємствах оборонно-промислового комплексу (рівень Н-01) та повного переліку посад працівників центрального офісу державного господарського об'єднання. Організація та проведення психофізіологічних досліджень зазначених категорій осіб перед прийомом на роботу та, за наявності підстав, в процесі трудової діяльності.

¦ Організація та проведення заходів контролю (перевірок) стану фінансово-господарської діяльності підприємств й акціонерних товариств та цільових службових перевірок (розслідувань) структурних підрозділів центрального офісу державного господарського об'єднання по лініях забезпечення безпеки та за окремими дорученнями керівництва.

¦ Організація отримання, збору, узагальнення та аналізу різних обсягів інформації по лініях роботи, її систематизація, створення інформаційних масивів, інформаційно-аналітичне забезпечення керівництва держави, органів управління різних рівнів різноплановою актуальною інформацією відповідно до компетенції та з відповідними пропозиціями щодо вжиття заходів реагування. В період служби в органах державної безпеки – аналітик вищої категорії.

¦ Організація та здійснення нормативно-правового забезпечення управлінської та фінансово-господарської діяльності центрального органу управління та підприємств оборонно-промислового комплексу (розробка політик, стратегій, наказів, розпоряджень, регламентів, методик, рекомендацій, перспективних й поточних планів тощо), контроль стану виконання вимог керівних документів виконавцями різних рівнів.

¦ Організація та здійснення взаємодії з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, правоохоронними, контролюючими органами, центральними органами виконавчої влади (міністерствами та відомствами тощо) з питань, віднесених до компетенції відповідно до службових повноважень, в тому числі шляхом організації робочих зустрічей, спільних оффлайн та онлайн нарад, підписання меморандумів, проведення зборів, семінарів, вебінарів, заходів навчання.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач Windows OS, MS Office, Internet, MS Teams, Skype, Zoom.

Особисті якості

Високі організаторські здібності, лідерські якості, рішучість і принциповість, аналітичний склад розуму, висока працездатність, пунктуальність.

Виваженість у поєднанні із швидкістю прийняття рішень.

Відповідальність, наполегливість, орієнтованість на результат.

Порядність, надійність, цілеспрямованість, комунікабельність, безконфліктність, чітко визначені моральні орієнтири.

Уміння працювати в команді та самостійно.

Широкі кругозір й світогляд, уміння швидко навчатися, прагнення до постійного удосконалення професійних знань та навичок.

Водійське посвідчення

Категорія "В"

Військова служба

1988-2014 - безперервна дійсна військова служба на командних, оперативних, аналітичних та керівних офіцерських посадах у Збройних силах та органах Служби безпеки України.

Дмитро Валерійович

Керівник служби безпеки

Київ

Готовий переїхати: Дніпро, Запоріжжя

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 11 годин тому