Працювала в 1 компанії   1 рік 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Провідний маркетолог

Асоціація KONSORT

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

03.2023 - до теперішнього часу

Навчалась в 1 закладі

Відокремлений структурний підрозділ Полтавський коледж нафти і газу Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"

185 Нафтогазова інженерія та технології

Полтава, 2024

Курси, тренінги, сертифікати

PRACTICE SMM від Юлії Левицької

2024

Онлайн курс наставництво від Юлії Левицької (inst: julialevytskaa), де я набула нових навичок як SMM-спеціаліст. А саме, аналіз сторінки замовника, аналіз конкурентів та ринку, створення стратегії просування бренду, написання контент-плану, створення дописів/сторіс/заповнення сторінки, створення креатів на тергет та його запуск на трафік, генерація ідей, створення їх у Figma, а також практика, тобто виконання всіх етапів на реальному бізнесі. 

Курс SMM-дизайн у Figma від Kukurudza

2023

Це був онлайн курс від SMM-агенції Kukurudza (inst: kukurudza.blog), що створюють свій освітній продукт для SMM-спеціалістів. 
Що я отримала на виході з курсу: навички створення фіромового стилю бренду, розуміння дизайн-концепцій, оформлення сторіс, пояснення дизайн-рішень, оформлення текстового допису, оформлення highlights, створення гайдлайну та мудборду замовнику, створення анімації, створення креативів для таргету.

Ольга

SMM-менеджер віддалено

Київ

Готовий переїхати: Полтава

20 000 грн.

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому