Працював в 8 компаніях   19 років 1 місяць

FMCG, Будівництво, Енергетика та Енергоносії, Промисловість та Виробництво

Керівник відділу капітального будівництва, Департаменту ТСО

Fozzy Group

FMCG

3 роки 5 місяців

01.2021 - 06.2024

Керування термінами, бюджетом, якістю, змінами в циклах проекту будівництва (PMBook). Планування організації та контроль виконання робіт у програмі проектів. Формування та управління командою проектів задля отримання максимальногоефекту від її реалізації. Управління ризиками та внесення змін у процесреалізації програм проектів.

Виконання своєчасної закупівлі обладнання/матеріалів/робіт для відкриття об'єктів будівництва. Проведення тендерних процедур під час закупівлі будівельних послуг/обладнання/матеріалів з урахуванням ТСО. Формування категорійних стратегій та методологій для основних категорій закупівель. Аналіз ринку: світові тенденції, ключові гравці, обсяги. Визначення критеріїв кваліфікації та вибору постачальників. Організація гнучких поставок для виробництва, оптимізація закупівель ТМЦ, підвищення ефективності закупівельних процесів шляхом впровадження електронних торгів. Контроль CAPEX/OPEХ та виконання договірних забов'язань підрядниками. Досягнення максимально вигідних умов закупівлі з ключовими міжнародними постачальниками обладнання та матеріалів.

Комерційний директор

ТОВ "Будівельне об'єднанє ГЕРЦ"

Будівництво

9 місяців

03.2020 - 12.2020

Реалізація проектів капітального будівництва із залученням міжнародного фінансування (ЄІБ, ЄБРР), виконано будівництво 5 лотів/об'єктів. Постановка системи продажу послуг компанії на ринку будівництва; формування взаємовідносин з клієнтами компанії; Маркетинг та просування компанії на ринку; формування категорійної стратегії відділу постачання компанії; Проведення оцінки та кваліфікації постачальників; Проведення тендерних процедур при закупівлі матеріалів та послуг; Управління складською логістикою; Оптимізація складських запасів; Збільшення обсягу продажу; Управління системою взаємодії із клієнтами компанії; Управління системою розрахунку із клієнтами компанії; Бюджетування та прогноз продажів. Реалізація проектів капітального будівництва із залученням міжнародного фінансування (ЄІБ, ЄБРР), виконано будівництво 5 лотів/об'єктів. Постановка системи продажу послуг компанії на ринку будівництва; формування взаємовідносин з клієнтами компанії; Маркетинг та просування компанії на ринку; формування категорійної стратегії відділу постачання компанії; Проведення оцінки та кваліфікації постачальників; Проведення тендерних процедур при закупівлі матеріалів та послуг; Управління складською логістикою; Оптимізація складських запасів; Збільшення обсягу продажу; Управління системою взаємодії із клієнтами компанії; Управління системою розрахунку із клієнтами компанії; Бюджетування та прогноз продажів.

Керівник відділу закупівель

ПРАО «ДОНЕЦКСТАЛЬ-МЗ»

Енергетика та Енергоносії

1 рік 6 місяців

09.2018 - 03.2020

Контроль правильнїсті та своєчасності закупівлі ТМЦ/Робот/Послуг. Проведення тендерних процедур під час закупівлі будівельних послуг. Формування категорійної стратегії. Організація гнучких поставок для виробництва, оптимізація закупівель ТМЦ, підвищення ефективності закупівельних процесів шляхом впровадження електронних торгів, аналіз усіх джерел задоволення потреб у ТМЦ/Робота/Послуги з метою вибору найбільш оптимального варіанту. Контроль CAPEX/OPEХ та виконання договірних забов'язань підрядниками. Досягнуто максимально вигідних умов закупівлі з ключовими міжнародними постачальниками ТМЦ та послуг.

Керівник комерційного відділу

ООО "Метинвест Промсервис"

Промисловість та Виробництво

9 місяців

11.2017 - 08.2018

Організація закупівельної діяльності підприємства. Формування та контроль процесу закупівлі: своєчасне постачання ТМЦ та виконання БМР. Забезпечення закупівельної діяльності підприємства шляхом проведення тендерів з вибором оптимального постачальника ТМЦ або послуг БМР. Контроль виконання контрагентами зобов'язань щодо постачання ТМЦ та виконання БМР.Створення та актуалізація переліку ключових постачальників та підрядників. Застосування методології проектного управління стандарту PMI PMBOK у реалізації проекту. Використання електронних торгових майданчиків для оптимізації закупівельних процедур.Узгодження, підписання та супровід договорів з контрагентами.

Провідний фахівець керування закупівлями

ООО "Метинвест инжиниринг"

Будівництво

5 років 3 місяці

07.2012 - 10.2017

Створення, актуалізація та реалізація плану закупівель.Формування та контроль графіків закупівлі ТМЦ/постачання ТМЦ/виконання БМР у масштабах вільних буферів портфеля проектів.Забезпечення закупівельної діяльності підприємства шляхом оптимального розподілу тендерних лотів, участь у проведенні тендерів.Узгодження, підписання та супровід договорів з контрагентами.

Головний інженер

ООО "Стройдортранс"

Будівництво

4 роки 9 місяців

08.2007 - 05.2012

Реалізація проектів "під ключ". Управління маркетингом на підприємстві; організація роботи великих будівельних комплексів; будівництво промислових та цивільних об'єктів; будівництво, реконструкція та ремонт автомобільних доріг; контроль проектних та будівельних робіт; проведення експертизи інвестиційних проектів; управління транспортом та логістикою техніки підприємства; проведення тендерних процедур; контроль та регулювання дебіторської та кредиторської заборгованості підприємства; курування роботи відділу постачання та збуту.

Виконроб

ООО "Диалог"

Будівництво

1 рік 7 місяців

01.2006 - 08.2007

Виробництво робіт на промислових та цивільних об'єктах. Складання кошторисної документації. Захист виконаних обсягів робіт. Організація логістики будівельної техніки.

Мастер

Облавтодор

Будівництво

7 місяців

04.2005 - 11.2005

Контроль та виконання будівельно-монтажних робіт.

Ключова інформація

Реалізація будівельних проектів "під ключ з "0". Впровадження закупівельної програми підприємства. Володіння та впровадження інструментів категорійного менеджменту. Проведення закупівельних процесів з подальшим заключенням договорів. Реалізація проектів міжнародного будівництва (ЄІБ, ЄБРР).

Навчався в 2 закладах

Донбаська національна академія будівництва і архітектури

Экономіка підприємств, кваліфікаційний рівень Фахівця.

Донецьк, 2011

Донбаська національна академія будівництва і архітектури

Будівництво автомобільних шляхів та аеродромів Кваліфікаційний рівень фахівця та магістра з відзнакою.

Донецьк, 2007

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Планування та контроль графіка проекта

2015

Інформаційна система управління стратегічними  проектами. Планування та контроль графіку проекта. ПМСОФТ-Oracle Primavera 

Додаткова інформація

Особисті якості

Робота із ПК на професійному рівні; володіння програмами для складання кошторисної документації (АВК); пакетом Microsoft Office; Auto Cad; Microsoft Project, SAP, 1C.Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, акуратність, грамотність під час підготовки документів, комунікабельність, старанність, прагнення освоювати нові технології, досвід роботи з людьми, досвід проведення переговорів з VIP клієнтами. Одружений, є двоє синів - 15 років та 3 роки; водійські права категорії В; особистий автомобіль. Готовий та маю можливість до відряджень по Україні та за кордон.

Хобі: подорожі, футбол, риболовля.

Трохим Анатолійович

Керівник проекту будівництва

Київ

Голосіївський район

39 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 20 годин тому