Працював в 1 компанії   7 років 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Торговий представник

Айзберг - 2, ПП

Торгівля роздрібна / Retail

7 років 10 місяців

09.2013 - 07.2021

Ведення переговорів та презентацій,збільшення обсягів продажу та асортименту,пошук та підключення нових клієнтів,контроль за дебіторською заборгованістю,встановленим обладнанням та службовим автомобілем,робота з запереченнями та гідне представлення товару на ринку,контроль та коригування логістики.

На займаній посаді було збільшено обсяг продажу вдвічі ( близько 1000000 грн. + на той час),збільшено клієнтську базу (99% на території трудової діяльності), вирахувано та виправлено дебіторську заборгованість клієнтів (недовози,недовіси,недоплати), наведений лад в обладнанні та постійний контроль за ним, своєчасно обслуговувались діючі клієнти та оперативно додавались нові клієнти,службовий транспорт завжди перебував в належному технічному та естетичному стані.

Ключова інформація

Розуміння принципів дії автомобільної та сільськогосподарської техніки,навички ведення переговорів та презентацій, навички роботи з запереченнями,здатність оперативно реагувати та приймати адекватні рішення, пунктуальність, порядність, чесність.

Навчався в 2 закладах

2024

Професійно-технічне училище 39

Тракторист-машиніст

Подільськ, 2000

Курси, тренінги, сертифікати

Функції керівника торгівельної команди

Одеса, 2024

Отримав інформацію про роль та функції керівника торгівельної команди. Випробував інструменти  управління задачами. Вивчав методику навчання персоналу.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Досвід водіння автотранспорту (категорії В,В1,С,С1,СЕ) та сільськогосподарської техніки (категорії А,В).

Юрій Миколайович

Менеджер по продажам

Подільськ

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому