Працював в 6 компаніях   17 років 10 місяців

Інше, Державний сектор, Промисловість та Виробництво, Будівництво

Голова

Рада з питань ВПО при Бучанській РДА

Інше

7 місяців

12.2023 - до теперішнього часу

Напрямок в роботі: Вдосконалення державної політики у сфері ВПО України які постраждали з 2014 та 2022 року, адвокація на національному та місцевому рівні, проведення локальних та загальних інформаційно-роз’яснювальних кампаній підвищення потенціалу ВПО та активне залучення їх в життя і розвиток приймаючих громад, розробка інфорграфік та дорожніх карт послуг для людей з-поміж ВПО

інспектор

Білогородська сільська рада

Державний сектор

1 рік 2 місяці

05.2023 - до теперішнього часу

інспектор відділу соціального захисту населення Білогородської сільської ради з прав ВПО

Генеральний директор

ФОП Квальова М.В.

Промисловість та Виробництво

17 років 9 місяців

10.2006 - до теперішнього часу

По травень 2014 р. співвласниця виробництво акрилових ван, до лютого 2022 р. співвласниця виробництва меблів для ванної кімнати вм. Луганськ.

Директор філії

Український державний фонд підтримки фермерських господарств Луганське відділення

Інше

3 роки 11 місяців

05.2019 - 04.2023

Головними обов’язками було: призначення, навчання та мотивація персоналу, оцінка роботи підлеглих, контроль над фінансовою діяльність регіонального відділення, фінансовий аналіз та звітність, забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів та вирішення їхніх проблем та запитів, підготовка щомісячних, квартальних та річних звітів про діяльність регіонального відділення для центрального офісу компанії. Забезпечення представництва інтересів компанії на регіональному рівні, участь у зустрічах, засіданнях, нарадах.

Бухгалтер за сумісництвом

ТОВ «Сента –К» ТОВ "Сента-К"

Будівництво

2 роки

01.2018 - 01.2020

в.о. Бухгалтера та документо - обіг.

Керівник відділу продажу

ТОВ «Сані Трейд»

Промисловість та Виробництво

6 років

01.2008 - 01.2014

Оптові продажі ван, душ кабін, меблів для ванних кімнат власного виробництва в м. Луганськ

Ключова інформація

Досвід роботи керівником більше 15 років.Координування командою понад 50 людей та повнийконтроль над процесами підприємства.Маю відмінні комунікативні навички, щоб ефективновзаємодіяти з співробітниками, інвесторами,партнерами та клієнтами.Вміння ефективно розподіляти бюджет та інші ресурсипідприємства.Маю досвід розробки виробництва, включаючизменшення витрат. Участь у розробці та проведеннязаходів.Швидко засвоюю новупроектування та оптимізацію виробничих процесів зметою підвищення ефективності, якості продукції таінформацію тавикористовую її в роботі..Є досвід організації штабів виборчого процесу навиборах Президента України у 2019 році (штабиВолодимира Зеленського в Луганській області).

Навчався в 2 закладах

Східноукраїнський національний Університет ім. В.Даля

Економічний, Публічне укравління та адміністрування

Київ, 2024

Луганський Педагогічний Університет ім. Т.Шевченка

ЄГФ, географія та українонародознавство

Луганськ, 2000

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

«Незламні громади, відновлюємо Україну разом!»

Киев, 2023

Нові виклики в роботі громади в умовах війни;посилення співпраці органів місцевої влади з громадськістю;залучення ресурсів на відновлення громад;посилення гуманітарного та волонтерського напрямків;психологічної та соціальної підтримки населення;особистісного розвитку;участі у програмах міжнародної допомоги, написання проєктів та їх реалізації;домедичної підготовки.

«Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Киев, 2023

Забезпечення стійкості громад (включаючи, але не обмежуючись тренінгами, семінарами та організацією громадських заходів). Враховуючи можливість реалізації проєктів.

Додаткова інформація

Громадська діяльність

Забезпечення життєво важливих потреб(їжа, вода, медикаменти, притулок) ВПО в 2014 р., 2022 р., погорільців в Луганській обл.2019 р. - Інформаційна і просвітницька робота в сфері сприяння відкритості та прозорості влади - Документування порушень прав людини в зоні конфлікту - Розробка програми «Соціальна інфраструктура та адаптація ВПО в громадах» - З 2021 року лідерка молодіжного крила ЗеМолодіжка Луганської області.

Особисті якості

Контроль документообігу Введення бухгалтерського обліку/ Організація виборчих процесів/ Розробка стратегій/ Mscrosoft offsce (Word Excel, PowerPosnt)Проходила навчання від ІПО «Незламні громади, відновлюємо Україну разом!» Проходила навчання за підтримкою МОМ «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Marina

Керівник

Київ

Готовий переїхати: Буча, Ірпінь

46 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому