Працював в 1 компанії   33 роки

Телекомунікації / Зв'язок

старший спеціаліст з орендних відносин (комерція)

АТ "Укртелеком"

Телекомунікації / Зв'язок

32 роки 11 місяців

08.1991 - до теперішнього часу

Ведення договорів (навички ведення договірної роботи) в м. Києві та Київської області. Виставляємо рахунки, акти та інше, що связано з веденням цих договорів, проводимо щомісячні розрахунки з відшкодування опалення, е/е та водопостачання, ведення претензійної роботи. Розробка і узгодження проєктів договорів, угод, контрактів, листів, запитів та інших документів;З 1991 року до 2006 року працювали на автоматичних телефонних станціях різних типів. З 2006 року до 2015 року договірний відділ де займалися здачею в оренду комерційних та технологічних площ, оцінка майна (підготовка документів для компаній), договори страхування. Досягнення - здача в оренду за квартал близько 6 000 кв.м., місячний дохід - 1,5 млн. грн.

Займали різні посади - електромонтер 3-6 розряду, провідний інженер, старший та провідний спеціаліст, керівник групи, в.о. начальника відділу

Про себе - освіта вища (технічна) - Харківська академія залізничного транспорту, м. Київ, факультет “Автоматика, телемеханіка та зв'язок”, Спеціальність “Інженер-електрик”, диплом спеціаліста (заочна форма навчання)., 1991-1997р.

Курси підвищення кваліфікації:

1998 рік, тривалість 5 місяців (на посаду керівника);

2008 рік, тривалість 3 місяця (на посаду керівника.

Робота в програмах: ЕТОС, АФІНА (Постачання, склад та реалізація), МЕГАПОЛІС, ServiceDesk.

ПК - WORD, EXCEL, АСCЕSS, POWERPOINT

Особисті якості: Чесність, відповідальність, уважність до деталей, швидко навчаюсь. Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.Вміння працювати в команді, орієнтація на результат.

Додаткова інформація:Володію комп’ютером.Водійські права – так, категорія «В» Закордонний паспорт – так. Інвалідність – 3 група (загальна), на офісну роботу інвалідність не впливає.

Сімейне положення: одружений

Навчався в 1 закладі

Харківська академія залізничного транспорту, м. Київ, факультет “Автоматика, телемеханіка та зв'язок”,

Харківська академія залізничного транспорту, м. Київ, факультет “Автоматика, телемеханіка та зв'язок”, Спеціальність “Інженер-електрик”, диплом спеціаліста (заочна форма навчання).

Київ, 1997

Додаткова інформація

Свій розділ

Володію комп’ютером.

Водійські права – так, категорія «В»

Закордонний паспорт – так.

Інвалідність – 3 група (загальна), на офісну роботу інвалідність не впливає.

Сімейне положення: одружений, син ОлександрДружина – Панасенко Ольга Миколаївна (начальник управління координації процесу збирання та підготовки даних Головного управління статистики у Київській області)

Ігор

Спеціаліст договірного відділу

Київ

50 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому