Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 1 компанії   26 років 3 місяці

Медицина та Охорона здоров'я

завідуючий психоневрологічним відділенням

Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр МОЗ України

Медицина та Охорона здоров'я

26 років 2 місяці

09.1993 - 11.2019

Ефективно працюю з усім спектром прикордонних розладів та психічних проблем, з використанням як психотерапевтичного, так і психофармакологічного інструментарію, емоційні та поведінкові розлади людей, які постраждали від військового конфлікту. Будь-якого роду психологічні проблеми та прояви дезадаптивної поведінки, що не досягають патологічних проявів: складності в особистому житті та професійній реалізації, проблеми з самооцінкою, навички цілеорієнтованої поведінки та подолання прокрастинації, підвищення соціальних компетенцій та емоційного інтелекту

Ключова інформація

Маю навички роботи, знання та досвід із психології. Лікар-психолог, психотерапевт, психіатр вищої категорії. Консультування, діагностика, підбір тактики лікування, індивідуальна та групова психотерапія з використанням когнітивно-поведінкової, раціональної психотерапії, гіпно-психотерапії, психодинамічної психотерапії, арт-терапії, оцінювати рівень емоційних та поведінкових розладів людей, які постраждали від військового конфлікту, проводити заходи для групової роботи психосоціальних, корекційних та реабілітаційних програм.Адміністрування - навчання персоналу, організація робочого процесу, складання посадових інструкцій, штатного розкладу, звітів, аналізів роботи, складання баз даних.

Навчалась в 1 закладі

Донецький Національний Медичний Университет

Педіатричний , спеціалізація з психіатрії та психотерапії

Донецьк, 1985

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Биоаккустическая коррекция

2011

В методе БАК осуществляется акустическая терапия звуками, частотно-временная структура которых сформирована по закону собственной активности мозга.

Групповой анализ,

1995

Западноукраинское региональное общество психотерапевтов

Иглорефлексотерапия

1993

Владею методикой, в основном, при заболеваниях нервной системы и психических расстройствах.

Стажировка на рабочем месте

1993

Институт неврологии, психиатрии и наркологии АМН Украины, Министерства здравоохранения Украины.

Курсы усовершенствования по психотерапии в экстремальных условиях

1993

когнитивно-поведенческая психотерапия

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Владение компьютером: World, Excel, Skype - уверенный пользователь.

Водительское удостоверение

Водительское удостоверение категории «В».

Наукова діяльність

Понад 60 наукових статей, тез опубліковані в наукових журналах, участь у міжнародних та республіканських. регіональних конференціях з психотерапії, психіатрії, психології, інформаційних технологій. Маю 1 метод рекомендації з психіатрії «Реабілітація непсихотичних психічних та психосоматичних розладів у постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС».

Личные качества

Відповідальність, дисциплінованість, швидке навчання, чесність, акуратність, здатність працювати в команді, Гнучкість, ефективність, зацікавленість в результаті.

Увлечения и интересы

Иностранные языки, цветоводство, люблю животных, спорт, путешествия.

Дополнительное образование

Спеціалізація з психотерапії - 2000. Спеціалізація з психології 2020. Навчальний семінар "Психологічна травма. Кризова інтервенція" (березень 2014)Міжнародний конгрес "Профілактика. Антіейджинг. Україна". Якість життя та психосоматика: від антиейджингу до геріартрії. (жовтень 2012)Науково-практичний семінар-тренінг з міжнародною участю "Особистісно-орієнтована психіатрія: ціннісно-гуманістичні підходи" (вересень 2013 р.).Науково-практична конференція з міжнародною участю з актуальних питань перинатальної психології, психосоматики, психотерапії та психіатрії "Новітні технології корекції психоемоційних порушень у жінок та дітей у перинатальному та постнатальному періоді". (травень 2013р.)

Цель

Психолог

Татьяна

психиатр,психотерапевт - психолог

Київ

17 000 грн.

56 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому