Працював в 1 компанії 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар універсал
Maestro Hotel Management
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
04.2024 - до теперішнього часу
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Ключова інформація
- Стресостійкість
- Відповідальність
- Уважність
- Комунікабельність
Навчався в 1 закладі
ДНЗ Білгород-Дністровський професійній будівельний ліцей
Кухар-кондитер
Білгород-Дністровський, 2025
Володіє мовами
Українська
вільно
Сергій Іванович
Сергій Іванович
Кухар
Одеса
Працює, але відкритий для пропозицій
неповна зайнятість
Характер роботи: сезонна / тимчасова робота
Оновлено 7 годин тому